Ekonomi

O Bankanın Müşterilerine Güzel Haber! Geri Ödemesiz Para Verecek!

Vakıfbank, resmi internet sitesinden önemli bir duyuruda bulundu. Yapılan açıklama elektronik eşya, mobilya alışverişi yapacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Vakıfbank’ın yaptığı duyuruya göre bu alanlarda alışveriş yapacak olan herkese 3000 TL üzeri alışverişlerinde 30 TL hediye edecek. Vakıfbank world kart kampanyasına göre yapılan kampanyanın detayları nelerdir?

Kampanya Ayrıntıları

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyaya elektronik eşya ve mobilya sektörlerinde yapacağınız peşin veya taksitli alışverişler dahildir.

İnternet üzerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 10 Şubat 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 25 Şubat 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 26 Şubat 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, telekomünikasyon ve doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışı, çok katlı mağaza, e-ticaret ve mail order işlemleri, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

İlgili Makaleler