Gündem

O Bankanın Müşterisi Olan Köşeyi Döndü! Alışveriş Yapan Herkese Anında 900 TL Hediye Gelecek! Katılım İçin…

Banka sayılarının giderek arttığı günümüzde bankalar, daha fazla müşteri çekebilmek için özellikle kredi kartlarında sürekli olarak kazandıran kampanyalar düzenliyor. Bu kampanyaların pek çoğu harcadıkça kazanma üzerine kuruluyken; bu kampanyalara katılan vatandaşlar, yaptıkları alışverişlerde indirimler ya da hediye TL’ler kazanıyor.

Kazandırdıkça kazandıracak bir kampanya ile müşterilerinin karşısına geçtiğimiz gün çıkan bankalardan biri olan Akbank, tarihin en çok kazandıracak kampanyasını açıklamış bulunuyor. Banka müşterilerinin kredi kartları ile yaptığı her alışverişe hediye Chip-Para vereceğini açıklamış olan Akbank, toplamda 900 TL’ye varan Chip-Para kazanma şansı sunuyor.

Akbank’tan 900 TL’ye Varan Chip-Para

Tarihte görülmemiş bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Akbank, harcadıkça kazan dönemini resmen başatmış bulunuyor. Akbank’tan kredi kartı sahibi olan vatandaşların katılım sağlayabileceği bu kampanya kapsamında; Akbank kredi kartları ile yaptığınız her harcamanın yüzde 2’si size geri dönüyor. Bir ya boyunca sürecek olan bu kampanyadan kazanılabilecek olan Chip-Para üst limiti ise, Akbank tarafından 900 TL olarak belirliyor. Kampanya için herhangi bir katılım şartı koymamış olan Akbank, geçtiğimiz gün resmi web sitesi aracılığıyla 900 TL’ye varan Chip-Para kazandıran kampanyasının tüm detaylarını da kamuoyuna aktarmış bulunuyor.

Akbank’ın 900 TL Kazandıran Kampanyasının Detayları

Akbank, müşterilerinin kredi kartlarında harcadıkça kazanması için düğmeye basıyor. Müşterilerinin 1 Mayıs 2022 tarihi ile 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Axess, Axess Free ve benzeri Akbank kredi kartları ile gerçekleştirdiği harcamalarına hediye Chip-Para’lar verecek ola Akbank, 900 TL’ye varan Chip-Para hediye edeceğini açıklamış bulunuyor. Tüm harcamaların toplamına karşılık olarak verilecek olan Chip-Para’ların hemen hesaba yansıtılacağını da taahhüt eden Akbank, kazanılan Chip-Para’ların alışverişler esnasında kullanılabileceğini açıklamış bulunuyor. Herhangi bir katılım şartı bulunmayan bu kampanya kapsamında kredi kartı bulunan herkes Akbank’ın kazandıran kampanyasına otomatik olarak dahi olmuş sayılıyor. SGK prim ödemesi, eczane ödemesi ya da benzeri kurum ödemelerinin kampanya kapsamında hesaplanacak olan harcamalara dahil edilmeyeceğini açıklamış olan Akbank, Akbank pos cihazı kullanan ya da Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Halkbank, QNB Finansbank pos cihazını kullanan tüm işletmelerde yapılan harcamaları kampanya kapsamında hesaplayacağını açıklamış bulunuyor.

İlgili Makaleler