Gündem

O Bankaya Başvuru Yapanlar, Anında 5.000 TL Kazanıyor! Sadece Yeni Müşteri Olmak Yetiyor; Üç Gün Geçerli Olacak Bu Kampanya İçin…

Günümüzde daha çok müşteri kazanabilmek için adeta birbiri ile yarış haline girmiş olan bankalar, birbirinden avantajlı kampanyalar ve kredi paketleri ile vatandaşların karşısına çıkmaya devam ediyor. 2022 yılında da yeni müşterilerine yönelik kampanyalarını devam ettiren bankalar, ilk kez banka müşterisi olacak vatandaşlara çeşitli promosyonlar ve avantajlar sağlıyor.

Emekli müşterilerine yönelik promosyonlar sağlamaya devam eden ING Bank, emekli olmayan müşterilerine de unutmuyor. İlk kez banka müşterisi olacak olan kişilere yönelik ‘Hoş Geldin Kampanyası’ hazırlamış olan ING Bank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara çağrıda bulunuyor. Hoş Geldin Kampanyası kapsamında müşterilerine yönelik uygun faizli nakit desteği sağlayan ING Bank, kampanyasının detaylarını da kamuoyu ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

ING Bank, Müşterilerine Faizsiz Krediler İle Hoş Geldin Diyor

Yeni ING müşterisi olanlar için Hoş Geldin Kampanyası düzenleyen ING Bank, 31 Mart 2022 tarihine kadar bankasına başvuru yapacak olan vatandaşlara faizsiz olarak 5.000 TL’ye kadar kredi çekebilme olanağı tanıyor. Bu kredi kapsamında 3 ila 6 ay vade seçeneği sunan ING Bank, geri ödemeler konusunda da oldukça esnek ve avantajlı bir ödeme planı oluşturuyor. Bunun yanı sıra nakit ihtiyacı daha fazla olan yeni müşterilerine de çare olan ING Bank, 10.000 TL’ye kadar nakit ihtiyacı olan her yeni müşterisine yüzde 0,99 faiz oranıyla anında kredi veriyor. Bu kredisini 3 ila 12 ay vade seçenekleri sağlayan ING Bank, kampanya kapsamında yararlanabilecek olan kişi sayısını ilk 5.000 kişi olarak belirlemiş bulunuyor. Ayrıca ING Bank kampanyasından yararlanmak için dijital araçlar ile banka müşterisi olmak gerekiyor.

ING Bank’ın Eski Müşterileri De Avantajlı Kredi Paketlerinden Yararlanabiliyor

Halihazırda müşterisi olan ya da 10.000 TL üzerinde nakde ihtiyacı olan yeni müşterilerine özel faiz oranlarıyla krediler sağlamaya devam eden ING Bank, 3 ile 36 ay vade seçeneğiyle aylık akdi faiz oranları yüzde 1,74 ile yüzde 3,39 arasında değişen faizler ile kredi desteği sunuyor. Kampanyadan yararlanmak için mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden başvuru yapması gereken vatandaşların bu kampanya kapsamında uzaktan müşteri olma sürecini tamamlaması gerekiyor. Öte yandan, uzaktan banka müşterisi olabilmek için ING Bank, sadece yeni kimlik kartı olan müşterilerin başvurularını kabul ediyor.

İlgili Makaleler