EkonomiGündem

O Bankaya Geçen Emekliler Yaşadı! Başvuru Yapmak Yetiyor; 5 Bin+100 Bin TL Hemen Bir Tıkla Emeklilerin Hesabında

Son zamanlarda akaryakıttan Ayçiçek yağına kadar her harcama kalemine gelen zamlar, vatandaşların cebine daha da ağır bir yük olmaya başladı. Bu pahalılıktan en çok etkilenen ise, maaşları asgari ücretin altında kalan 13 milyon emekli oldu. Ay sonunu getirmek için bankanın yolunu tutan 13 milyon emekliye beklediği kolay kredi müjdesi ise, Halkbank’tan geldi!

Hazırladığı kredi paketleri ile dikkat çeken bankalardan biri olan Halkbank, verdiği kredilerde tuttuğu düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleriyle kredi çekmek isteyen vatandaşların ilk tercih ettiği bankalardan biri olmaya başladı. Geçtiğimiz gün avantajlı kredi paketlerine bir yenisini daha ekleyen Halkbank, bu kez emeklilere özel olarak hazırladığı iki ayrı kredi paketi ile müşterilerinin karşısına çıktı.

Halkbank’tan Emeklilere Anında Nakit Avans

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalardan biri olan Halkbank, yeni dönem promosyonlarını duyurduktan hemen sonra emekli müşterilerine yönelik anında kredi paketi ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. 2022 yılında maaşlara göre 500. 650 ya da 750 TL hediye promosyon veren Halkbank, bu kez emeklilere özel olarak hazırladığı “Emekli Mini Kredisi” paket ile anında 5 bin TL nakit veriyor. Sadece emekli olan müşterilerine özel olarak geliştirdiği bu kredi paketinin faiz oranlarını da oldukça düşük tutmuş olan Halkbank, kredi faiz oranı olarak yüzde 1,58’i belirlemiş bulunuyor. Bunun yanı sıra kredi geri ödemelerinde 36 ay vade seçeneği sunan Halkbank, aylık ödemeler için ise, 192 TL gibi cüzi bir miktar istiyor.

Halkbank’tan Emeklilere 100 Bine Kadar Kredi

Emeklinin her ihtiyacında yanında olan Halkbank, “Emekli Mini Kredisi” isimli avantajlı kredisinin yanı sıra “Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi” paketini de geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor. Emeklilerin daha fazla nakde ihtiyacı olması halinde başvuru yapacağı kredilerden biri olan bu kredinin üst limit ise, 100 bin TL olarak Halkbank müşterilerine sunuluyor. Halkbank şubelerinden, ATM’lerinden, internet bankacılığından ve mobil uygulamasından başvuru yapılabilecek olan bu kredi için oldukça uygun bir faiz belirlemiş olan Halkbank, emekli olan müşterilerini bir nebze olsun rahatlatabilmek için geri ödemeler konusunda da uzun vade seçenekleri sunuyor.

İlgili Makaleler