Personel Alımı

O Belediye 12 Personel Birden Alacak! KPSS Şartı Aranmıyor; Sadece O Tarihe Kadar Şahsi Olarak Başvuru Yapmak Gerekiyor! Son Başvuru Tarihi…

Belediyeler işe alım ilanlarını arka arkaya yayınlamaya başladı. Haziran ayı içerisinde personel alacağını Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden duyuran Milas Belediyesi, alım yapacağı pozisyonları da açıkladı.

Bu ya içerisinde 12 personel alımı gerçekleştirecek olan Milas Belediyesi, başvuru yöntemini ve şartlarını açıkladı. Pozisyon şartlarını taşıyan adayların başvurularını değerlendireceğini duyuran Milas Belediyesi, son başvuru tarihini de adaylar için duyurdu.

Milas Belediyesi Personel Alımı 2022

Daimi olarak çalıştırılmak üzere 12 işçi alacak olan Milas Belediyesi, kendi bünyesinde hizmet veren Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere kaynakçı, lastikçi, kaportacı, oto elektrikçi, kamyon tamircisi, oto tamircisi, düz işçi pozisyonlarına personel arayışı içerisinde olduğunu duyurdu. Milas Belediyesi’nin İŞKUR üzerinden yayınladığı ilana göre; 4 kaynakçı, 1 lastikçi, 1 kaportacı, 2 oto elektrikçi, 1 kamyon tamircisi, 1 oto tamircisi, 2 düz işçi olmak üzere toplam 12 kişi alınacağı öğrenildi. İşçileri toplamda 2 ay deneme süresine tabi tutacağını da açıklayan Milas Belediyesi, başvuruların 10 Haziran 2022 tarihine kadar devam edeceğini ve şahsen kuruma yapılması gerektiğini açıkladı.

Milas Belediyesi Personel Alımı Şartları 2022

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan adayları işe alacak olan Milas Belediyesi, aynı zamanda 18 yaşını doldurmuş olmak, erkek adaylar için askerlik görevini bitirmiş ya da askerlikten muaf tutulmuş olmak, sağlık açısında çalışmaya bir engeli bulunmamak, kamu haklarından mahrum bırakılmamak, Milas Belediyesi sınırları içerisinde yaşamak, söz konusu pozisyon ile ilgili ustalık veya yeterlilik belgesine sahip olmak gibi şartları yerine getirme koşulu arayacağını açıkladı. Adayların bizatihi başvurularında bir adet fotoğraf ve nüfus cüzdanın aslı ile fotokopisiyle birlikte diplomaya veya mezuniyet belgesi, Miles Belediyesi Emek Şirketi’nden temin edilecek işe başvuru formunun doldurulmuş hali, adli sicil kaydı, askerlik durum belgesi, adli sicil kaydı ile ikametgah belgesi isteyeceğini de duyurdu. Aynı zamanda adayların söz konusu pozisyon için yeterli olduğunu göstermesi için bu konuda aldığı ustalık ve mesleki yeterlilik belgesini de başvuru esnasında teslim etmesi gerektiği Milas Belediyesi işe alım ilanında yer aldı.

İlgili Makaleler