Gündem

O Devlet Kurumundan Müjdeli Haber Geldi! Kimsenin Nakde Falan İhtiyacı Kalmayacak! Anında 80 Bin TL Ödeme İçin Tek Yapmanız Gereken…

Kamu bankaları olan Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank’ın yanı sıra vatandaşlara avantajlı hizmetler sağlayan bir diğer devlet kurumu olan PTT, şimdilerde atıldığı bankacılık sektöründe, vatandaşların acil nakit ihtiyaçları için harekete geçmiş bulunuyor.

Geçmişte posta veya telgraf gibi hizmetler sunan PTT, her geçen gün geliştirdiği bu hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Uzunca süredir bankacılık alanında da hizmetler veren PTT, kendi bankasından maaş alan vatandaşlara çok cazip krediler sağlıyor. Üstelik kredilerinde şart ya da kefil istemeyen PTT, kredi paketinin tüm detaylarını da müşterileri ile paylaşmış bulunuyor.

PTT Düğmeye Bastı, 80 Bin TL’ye Kadar Tüm İhtiyaçlar Nakit Olarak Karşılanacak

Bankacılık faaliyetleri kapsamında sadece maaş ödemeleri gerçekleştirmeyen PTT, şimdilerde kredi ve nakit avans gibi çeşitli bankacılık hizmetlerini de vermeye başlıyor. Bu bağlamda Aktif Bank ile ortak bir protokol imzalamış olan PTT, emekli olan müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için düğmeye basıyor. Maaşını PTT’den alan ya da PTT’ye taşıyacak olan herkesin yararlanabileceği bu kredi kapsamında emekli olan vatandaşlara şartsız ve kefilsiz olarak 80.000 TL’ye kadar nakit ihtiyaç kredisi veriliyor. Kredilerinde düşük faiz ve uzun vade seçenekleri ile emekli müşterilerinin karşısına çıkmış olan PTT, faiz oranı olarak ise yüzde 2,49’ı belirlemiş bulunuyor. Öte yandan PTT, Aktif Bank ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucunda kredi çekmeyi daha da kolay hale getiriyor.

PTT, Aktif Bank İle Olan İş Birliği Sonucunda SMS İle De Kredi Verecek

Özellikle son dönemlerde bilhassa bankacılık hizmetlerine ağırlık veren PTT, Aktif Bank ile gerçekleştirdiği iş birliğinin sonucunda dijital olarak bankacılık hizmetleri de vermeye başlıyor. Çağa hızla ayak uydurmaya başlayan ve kendisini her gün daha da yenileyip, geliştiren PTT; bu kez SMS ile kredi verme furyasına dahil oluyor. Maaşını PTT üzerinden alan tüm emeklilerin bir SMS ile anında yararlanabileceği kampanya kapsamında kefil ya da herhangi bir şart aranmaksızın 50 bin TL’ye varan nakit desteği sunuluyor. Bunun yanı sıra SMS ile yapılan kredi başvurularına anında geri dönüş yapan PTT, bu kredi kampanyasının ayrıntılarına ise “https://www.aktifbank.com.tr/tr/bireysel/emeklilere-ozel-krediler/pttden-emekli-kredisi” web adresi üzerinden ilgilileri için paylaşmış bulunuyor.

İlgili Makaleler