Gündem

O İki Banka Harekete Geçiyor; Oturduğun Yerden Kredi Dönemi Başlıyor! T.C. Kimlik Numarası İle Başvuran Herkese Anında…

Bankacılık sektörünün her geçen gün daha da dijitalleşmesi vatandaşların banka banka gezdiği günleri de rafa kaldırmış bulunuyor. En uygun faiz oranını sağlayan bankayı da en avantajlı vade seçeneğini sunan bankayı da oturduğu yerden öğrenebilen vatandaşlar, kredi başvurusu yapmak için de şubeye gitmeye gerek duymuyor. Özellikle o iki banka, dijital araçlar ile başvuru yapan herkese kredi veriyor.

Bankaların müşterilerinin hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi için başlatmış olduğu dijital çağ seferberliği, her geçen gün daha da kolay bir bankacılık sektörünü ortaya çıkarıyor. Son dönemlerde dijital gelişmeleri hızla sistemlerine adapte eden bankalar olarak öne çıkan QNB Finansbank ve Akbank ise, dijital araçlar ile ihtiyaçtan konuta; taşıttan borç transfer kredisine kadar pek çok krediyi kullanmayı mümkün hale getirmiş bulunuyor.

Kredi Kullanmak İçin SMS Atmak Yetiyor

Hızlı bankacılık hizmeti anlayışı kapsamında hareket etmeye başlamış olan bankalar, sadece SMS ile kredilere başvuru yapmayı mümkün hale getirmiş bulunuyor. Vatandaşların T.C. kimlik numaralarını göndererek, kredi alıp alamayacağını öğrenmesine olanak tanıyan sistemleri ile müşterilerine daha kolay nakit akışı sağlayan bankalar, aynı gün içerisinde onaylanan kredi tutarını müşterilerinin hesaplarına geçiriyor. Böylece şüpheye gitmeden onaylanan kredi tutarını hemen müşterilerinin hesabına aktaran bankalar, pek çok resmi prosedürü de devre dışı bırakmış oluyor. Üstelik bazı bankalar, kredi kullanımı için gerekli olan evrakları aldırmak için müşterilerinin ev ve iş yeri adreslerine kurye bile gönderiyor.

QNB Finansbank ve Akbank’ta Dijital Dönüşüm Başlıyor

Kolay ihtiyaç kredisi başvuru sürecini başlatmış olan QNB Finansbank ve Akbank, müşterilerinin kredi başvuruları için dijital araçları adeta seferber etmiş bulunuyor. SMS ve ATM’leri aracılığıyla kredi başvurusu almaya başlamış olan QNB Finansbank ve Akbank, aynı zamanda mobil ve internet bankacılığı aracılığıyla da kredi başvurularını kabul ediyor. Tek tık ile ihtiyaç kredisi sağlayan QNB Finansbank ve Akbank, değişen ve avantajlı faiz oranlarının yanı sıra ertelemeli taksitli gibi esnek geri ödeme planlarıyla da müşterilerini rahatlatıyor. QNB Finansbank ve Akbank’a kredi başvurusu yapmak için yapmak gereken tek şey, bankaların mobil sistemlerini telefonlara indirmek ya da web sitelerini ziyaret etmek oluyor.

İlgili Makaleler