Gündem

O İlimiz İçin Valilikten Flaş Uyarı ! Sarı Alarm Verildi

Valilik tarafından çok önemli açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada bugün öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına tahmini sebebiyle sarı alarm verildiği belirtildi.

Ankara Valiliği tarafından çok önemli bir açıklama yapılarak meteorolojik verilere göre yapılan değerlendirmeler sonucunda öğle saatleri itibarıyla yer yer kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklendiği vatandaşlara duyuruldu.

ÖNEMLİ UYARI YAPILDI

Meteorolojik veriler kapsamında sarı alarm verildiği belirtildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamanın devamında ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve yer yer toz aşınımı gibi yaşanabilecek olumsuzlara karşı vatandaşlara uyarı yapılarak dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

SARI ALARM NEDİR?

Peki sarı alarm ne anlama geliyor?

Sarı uyarı, havada “potansiyel tehlike durumu”na işaret ediyor. Tahmin edilen meteorolojik hadise olağan dışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli davranılması uyarısında bulunuluyor.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler