Gündem

O İlimizde Corona Virüsü Paniği ! Karantina Altına Alındılar

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, umreden dönen ve yüksek ateş ile gribal enfeksiyon şikayeti bulunan çift hastaneye başvurdu. Burada corona virüsü şüphesi ile gözlem altına alındılar.

Umreden dönen çift Balıkesir Erdek’te yüksek ateş ile gribal enfeksiyon şikayeti ile hastaneye başvurdu. Burada corona virüsü nedeniyle gözlem altına alındı.

Erdek ilçesinde, yaklaşık 10 gün önce umreden dönen karı-koca, yüksek ateş ve gribal enfeksiyon şikayetiyle 112 Acil’i arayarak, yardım istedi. Adrese hemen gelen sağlık ekipleri çifti hastaneye götürdü. Gözlem altındaki çifte test yapıldı ve testin sonuçları bekleniyor.

BELEDİYE ANONS YAPTI

Erdek Belediyesi ise hoparlörden anons yaptı ve şu ifadelere yer verdi:

“Umreden gelen iki vatandaşımız tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs şüphesi ile karantinaya alınmışlardır. Vatandaşlarımızda yüksek ateş mevcuttur. Test sonuçlarına göre Erdek halkı bilgilendirilecektir. Umreden gelen vatandaşlarımızın, Yalı Mahallesi’nde oturdukları apartman ve bağlı olduğu sokak, Erdek Belediyesi tarafından ilaçlanarak dezenfekte edilecektir”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir