Gündem

O İlimizde Korkutan Gelişme: Binlerce Araç Giriş Yaptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinden tedirgin eden bir görüntü geldi. Buna göre seyahat kısıtlamasının kaldırılması kararının ardından yaklaşık 6 bin araç ilçeye girdi.

Corona virüsü salgını kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak’ı kapsayan seyahat kısıtlaması bazı illerimiz için kaldırılmıştı. Yasağı kaldırılan illerimiz arasında Muğla da yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kısıtlamanın kaldırılması kararının ardından tatil beldelerine araç girişlerinde de artış yaşandı. Ülkemizin tatil cennetlerinden biri olan Bodrum’da ise araç yoğunluğu görüldü.

Bodrum girişinde yer alan uygulama noktalarında ilçeye gelen vatandaşların ateşi ölçüldü ve gelen kişilerin adresleri ekipler tarafından alındı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YAŞANDI

Konu ile ilgili olarak yazlıkçıların ilçeye geldiği belirtilirken, yasağın kalkmasıyla birlikte Bodrum’a, farklı illerden yaklaşık 6 bin aracın geldiği ifade edildi. Ayrıca Bodrum’un en işlek yerlerinden olan Cumhuriyet Caddesi’nde de hafta içi ve mesai saati olmasına rağmen trafik yoğunluğu yaşandı.

Tüm bunlarla beraber ilçede araç yoğunluğunun yüzde 25 arttığı ifade edilerek ilçeye girişlerin, hafta sonuna kadar artarak devam etmesi bekleniyor.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler