Gündem

O Market Delirdi; Her Yerde 7,5 TL Olan Ramazan Pidesi Sadece 1,5 TL’den Satılacak! Sadece O Tarihe Kadar, Markete Gidenler Alabilecek!

Ramazan ayına özgü lezzetlerden biri olan pide ekmek tüm Türkiye’de sofraları süslemeye başladı. Ancak, geçtiğimiz yıllara göre ciddi bir fiyat artışı yaşayan Ramazan pidesi, çeşitli illerde değişmek ile birlikte 4 TL ile 7,5 TL’den satılmaya başladı. Şimdilerde büyükşehirlerde ortalama 6 TL ile 7,5 TL arasından alıcı bulan Ramazan pidesi için Migros’tan görülmemiş kampanya geldi!

Müşterilerine Ramazan ayı boyunca temel gıda ürünlerinden tatlılara kadar pek çok yiyecek ve içecek ürünlerinde indirimler sunmaya hazırlanan Migros marketleri, eşi benzeri görülmemiş bir kampanya düzenledi. Kampanyasının detaylarını kamuoyu ile geçtiğimiz gün paylaşan Migros marketleri, kampanya kapsamında alınacak olan Ramazan pidelerinin fiyatını 1,5 TL’ye düşürdü.

Migros’tan 1,5 TL’ye Ramazan Pidesi

Money üyeliği olan ve kampanyaya kayıt yaptıran her vatandaşa indirimli pide sunmaya hazırlanan Migros marketleri, 2-9 Nisan 2022 tarihleri arasında Migros, 5M, Mjet, Minigros, Migros Hemen, Migros Sanal Market’ten kayıtlı Money özellikli kartlar ya da Money Bonus kredi kartıyla yapılacak olan her 75 TL ve üzeri alışverişe Ramazan pidesini 1,5TL’den indirimli olarak satın alma hakkı sunuyor.

Ramazan Pidesini 1,5 TL’ye Alabilmek İçin Kampanyaya Katılmak Gerekiyor

Migros’un kampanyasına özel olarak 1,5 TL’ye satılacak olan Ramazan pidesini satın alabilmek için vatandaşların kampanyaya katılması gerekiyor. Migros Money ve Migros uygulamalarından kampanyaya katılım sağlayabilen vatandaşlar, aynı zamanda www.money.com.tr üzerinden de kampanyaya katılımlarını gerçekleştirebiliyor. SMS ile de kampanyaya katılımı mümkün hale getirmiş olan Migros marketleri, SMS ile kampanyaya katılmak için PİDE yazıp, 5818’e mesaj atılması şartını koyuyor. Müşterilerine kampanya kapsamında bir gün içerisinde sadece 2 adet indirimli Ramazan pidesi sunan Migros marketleri, kampanya süresi boyunca farklı günlerde satın alınacak olan Ramazan pidesineyse herhangi bir sınırlama koymuyor. 5M, Mjet, Minigros, Migros Hemen, Migros Sanal Market’te geçerli olan bu kampanya Macrocenter, Macro Kiosk mağazaları ve Macro Online için geçerli olmuyor. Alışveriş harcama tutarına alkollü ürünler, sigara, operatör TL yükleme, elektronik ürünler, Money kullanımları, alışverişte kazanılan anında indirimler ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımları dahil etmeyen Migros, sadece market harcamalarının 75 TL’yi geçmesi şartını koymuş bulunuyor. Öte yandan Migros, bazı şubelerinde pide üretiminin saat 14.00’dan sonra başladığını da müşterilerine hatırlatıyor.

İlgili Makaleler