GündemPersonel Alımı

Önce Siirt, Sonra Muğla EGM Polisevi Arka Arkaya Açıkladı: Personel Alımları Başladı! İlkokul Mezunu Olan Herkes Başvuru Yapabilecek! Son Başvuru…

Kamu kurum ve kuruluşlarının personel alımlarına başladığı şu günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Polisevi de personel alımı yapacağını geçtiğimiz gün yayımlanan Resmi Gazete’de açıkladı. İki ayrı ilde istihdam etmek için personel alımı gerçekleştirecek olan Polisevi Müdürlükleri’nin alımlarda herhangi bir KPSS şartı aranmayacağı da öğrenildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan Polisevi Müdürlükleri’nin 2022 yıl için ilk personel alımını gerçekleştireceği öğrenildi. 12 Mayıs 2022 tarihi ile Resmi Gazete’de yayımladığı ilan ile personel alım şartlarını da belirleyen Polisevi Müdürlükleri, Siirt ve Muğla Polisevi’nde çalıştırılmak üzere personel arayışı içerisinde olduğunu açıkladı. Öte yandan Polisevi Müdürlükleri’nin işe alımı yürüteceği kurum da bu ilan ile birlikte belli oldu.

Siirt Polis Evi Aşçı Alımı Yapacak

Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilan ile birlikte 1 adet aşçı alımı gerçekleştireceği öğrenildi. Bu ilan içerisinde detayları da açıklayan Siirt Emniyet Müdürlüğü, söz konusu personelin Siirt Polisevi’nde istihdam edileceğini duyurdu. En az ilkokul mezunu olan 18 ila 30 yaş arasındaki kişilerin başvurularını kabul edeceğini açıklayan Siirt Emniyet Müdürlüğü, aynı zamanda başvuru yapacak olan adayların Siirt’te ikamet etmesi ve ustalık ve usta öğretici sertifikalarının bulunması gerektiği şartlarını koydu. İŞKUR üzerinden başvuruları alacak olan Siirt Polisevi, ilan numarasını ise 00006772013 olarak açıkladı. Öte yandan kura çekimi ile personel alımı yapacak olan Siirt Polisevi, kuranın ise 19 Mayıs 2022 tarihinde çekileceğini duyurdu.

Muğla Polisevi Temizlik Görevlisi, Garson, Aşçı Alımı Yapacak

Muğla Emniyet Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilan ile birlikte Muğla’da hizmet veren Polisevi’ne 3 temizlik görevlisi, 5 garson ve 4 aşçı olmak üzere 12 yeni personel alımı gerçekleştireceği öğrenildi. En az ilköğretim mezunu olan adayların başvurularını kabul edeceğini duyuran Muğla Polisevi, başvuruya esas olacak olan şartları da açıkladı. Başvurular için 18 yaş şartının yanı sıra MEB onaylı Hijyen Eğitim Sertifikası isimli belgeyi de arayan Muğla Polisev hem kadınların hem de erkeklerin ilana başvuru yapabileceğini duyurdu. Başvuruları başlatmış olan Muğla Polisevi, başvuruların 16 Mayıs 2022 tarihine kadar İŞKUR üzerinden alınacağına da ilanda yer verdi. Öte yandan yayımlanan ilanda işin iş ilan numarası temizlik görevlisi için 00006773033; garson için 00006773170; aşçı isin ise 00006773170 olarak duyuruldu.

İlgili Makaleler