Gündem

Önce TMO, Ardından Migros; Artık Kimse Bu Marketlerden Çıkamayacak! İndirim Üzerine İndirim! Hepsi Temel Gıda Ürünlerinde…

Türkiye’nin en çok müşteriye sahip olan satış noktalarından biri haline kısa süre içerisinde gelen Toprak Mahsul Ofisleri (TMO), üreticiden tüketiciye buluşturduğu kaliteli ve uygun fiyatlı gıdalar ile vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Hem kendi satış noktalarında hem de Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde satışlar gerçekleştiren TMO, uygun fiyatlarının üzerine bir de indirim gerçekleştirmiş bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde temel gıda ürünlerinde indirime gittiğini duyurmuş olan TMO’nun özellikle ayçiçek yağında gerçekleştirdiği indirimin ardından Migros marketleri e harekete geçmiş bulunuyor. Pirinçten salçaya; nohuttan ayçiçek yağına kadar pek çok üründe indirime giden TMO ve Migros, mayıs ayının sonuna kadar vatandaşlara indirimli bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

TMO’da 5 Litre Ayçiçek Yağı 129 TL

 

Şimdilerde pttavm.com üzerinden ayçiçek yağı satışına başlamış olan TMO, 5 litrelik TMO marka ayçiçek yağlarının fiyatını yeniden 129 TL’ye indirmiş bulunuyor. Bunun ardından temel gıda ürünlerinde de indirime giden TMO, kırmızı mercimeğin 1 kilogramını 14,50 TL’ye indirirken; çekirdeksiz kuru üzümün 500 gramını 12 TL’ye, kakaolu fındık kremasının 400 gramını 17 TL’ye, nohudun 2 kilogramını iri boyda 19 TL’ye, çok iri boyda ise 21 TL’ye kadar düşürüyor. Bunun yanı sıra iç fındığın 500 gramını 36 TL’ye düşüren TMO, fındık ezmesinin 320 gramını 20 TL’ye; 5 kilogramlık pirinçleri ise cinsine göre değişmekle birlikte 52,50 TL’den 67,50 TL’ye kadar değişen fiyat aralığına çekmiş bulunuyor. Öte yandan TMO’lar bu hafta kuru fasulyenin 1 kilogramı 13 TL’ye kadar düşüyor.

Migros Da Ayçiçek Yağlarını İndirime Soktu

TMO’nun ardından bir indirim haberi de Migros’tan geldi. Bu hafta itibariyle Orkide marka ayçiçek yağının 3 litresini 109,90 TL’ye indiren Migros marketleri, aynı markanın riviera zeytinyağının 2 litresini 114,90 TL’ye düşürdü. Bunun yanı sıra Yayla marka fasulyenin 1 kilogramını 28,90 TL’ye indiren Migros marketleri, sofra eriştesini 7,46 TL’ye; Sinangil marka unun 5 kilogramını 52,90 TL’ye; makarna paketlerini 6,45 TL’den 5,45 TL’ye; biber salçalarını ise 17,95 TL’den 13,50 TL’ye indirdi. Ketçap mayonezlerden, turşulara kadar yüzlerce üründe indirime giden Migros marketleri, indirimli fiyatlarını sadece mağazalarında değil, online alışveriş sitesinde de sunmaya başladı.

İlgili Makaleler