Gündem

Öncü giyim markası market ürünleri satmaya başladı!

Türkiye'nin önde gelen erkek giyim markalarından Kiğılı, corona virüsü salgını sonrası faaliyetlerinde değişikliğe gitti. Marka online internet sitesi üzerinden makarna, bulgur, temizlik ürünleri gibi market ürünlerinin satışına başladı.

Erkek giyim sektöründe en ünlü isimlerden olan Kığılı, Türkiye’deki corona virüsü salgını sonrası beklenmedik şekilde sattığı ürün politikasında değişikliklere gitti. Abdullah Kiğılı’nın sahibi olduğu ünlü marka giyim ürünleri sattığı internet sitesi üzerinden, Ev Tekstili, Hijyen & Temizlik, Kağıt Ürünleri, Kişisel Bakım, Bebek Ürünleri ,Temel Gıda kategorileri altında market ürünleri satmaya başladı. Kığılı konuya ilişkin olarak açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

Siz değerli müşterilerimiz ve çalışanlarımız için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz ve almaya devam ediyoruz. Ayrıca evinizde bir eksiğinizin kalmaması adına bu süreçte Kigili.com’u farklı üreticilere de açtık. “Market & Ev” ile “Markalar” kategorilerimizden bu ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz. Siparişlerinizin hazırlandığı tüm alanları belirli arallıklarla dezenfekte ediyor, maske ve eldiven ile çalışan ekip arkadaşlarımız sayesinde siparişlerinizi en güvenilir şekilde hazırlıyoruz.

12 Ay süre ile iade ve değişim yapılabiliyor

Pandemin tedbirleri süresince satın almış olduğunuz ürünler için iade ve değişim koşulları çerçevesinde 12 Ay süre ile iade ve değişim talebinde bulunabilirsiniz.

75 TL üzerine kargo ücretsiz

Tüm Kiğılı alışverişlerinizde kargo ücretsizdir, diğer ürünler için de 75 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bizden.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir