Gündem

Online bilet alışverişine 75 TL kazandıran kampanya duyuruldu: Son gün 25 Aralık!

VakıfBank worldcard özelliği 15 ve 25 Aralık tarihleri arasında internet üzerinden alınacak tek seferlik bilet alışverişine 75 TL world puan kazandırıyor. Bankaların belirli dönemlerde başlattığı kampanyalar ile yapılacak kişisel harcamalarda ek kazanç fırsatı sunuyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 500 TL ve üzeri peşin ya da taksitli alışveriş yapması gerekiyor.

ONLİNE BİLET ALIMINA 75 TL KAZAN KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Kampanyadan yararlanmak isteyenler biletix.com internet sitesi üzerinden VakıfBank worldcard ile 500 TL ve üzeri harcama yapması gerekiyor. 25 Aralık tarihinde son bulacak olan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Vakıfbank mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılması şartı aranıyor. Kazanılan puanlar e-ticaret alışverişlerinde kullanılıyor.

ONLİNE BİLET ALIMINA 75 TL WORLD PUANLAR NE ZAMAN YATACAK?

VakıfBank’ın 75 TL world puan kazandıran kampanyası kapsamında kazanılan puanlar 13 Ocak 2023 tarihine kadar karta yükleniyor. Bir gün sonra kullanıma hazır hale geliyor. Puanların son kullanım tarihi ise 13 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Kampanyaya katılanların katılımlarını kontrol edebilmek için Cepte Kazan uygulaması içerisinde yer alan “Durumunu kontrol et” alınanı kullanabilir. Yapılan işlemler ve kazanılan worldpuanlar bu alan üzerinden kontrolü sağlanabilir.

ONLİNE BİLET ALIMINA 75 TL WORLDPUAN KAZAN KAMPANYA ŞARTLARI

VakıfBank’ın kazandıran kampanyası kapsamında Business kart temassız ödemeler ve yurt dışı işlemleri kabul edilmiyor. İptal ve iade durumunda puan kullanımları kampanyaya dahil edilmiyor. Yalnızca internet sitesi üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerli olan kampanya gişelerden yapılmak istendiğinde geçerliliğini getiriyor. Vakıfbank ve Biletix ortaklığı ile başlatılan 500 TL alışverişe 75 TL worldpuan hediye kampanyası üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

İlgili Makaleler