Ekonomi

ON’lu Olmak Önce Akaryakıt Alışverişinde, Ardından İse Tüm Alışverişlerde Kazandırıyor! Acele Edin, Son Gün Yaklaştı! Sadece İlk Kez On’lu Olacaklar Yararlanabiliyor…

Her geçen gün artan banka kampanyaları, vatandaşların en avantajlı bankacılık hizmetini veren bankaları ile çalışmak istemesini de beraberinde getirmiş bulunuyor. Bu durumun farkında olan bankalar, her an birbiri ile rekabet içerisindeyken; kampanyalarının büyük bir çoğunluğunu da yeni müşterilerine yönelik geliştiriyor. Türkiye’nin yeni nesil bankalarından biri olan ON da bu bankalar içerisindeki yerini hızla alıyor.

Dijitalleşme sürecinin ardından fiziki olarak şubesi bulunan pek çok banka, aynı zamanda fiziki olarak şubesi bulunmayan dijital bankacılık kollarını da hizmete sokmuş bulunuyor. Bu kapsamda hayata geçirilen ON Dijital Banka, Burgan Bank’ın şubesiz kolu olarak hizmet veriyor. Fiziki olarak şubesi bulunmadığı için masrafları az olan ON, bu avantajını müşterileriyle paylaşmak için yeni bir kampanya geliştirmiş bulunuyor.

İlk Kez On’lu Olacaklar Onlarca TL Kazanıyor

Banka müşterilerinin sayısını çoğaltmak için harekete geçmiş olan ON isimli dijital banka, yeni bir kampanya ile vatandaşları buluşturuyor. Bu kampanya kapsamında Nisan ayının sonuna kadar görüntülü görüşme ile ilk kez ON’lu olacak vatandaşların ON Banka Kartı ile yapacakları 500 TL ve üzeri akaryakıt harcamalarına 100 TL iade veriliyor. Bu kapsamda yapılacak olan akaryakıt harcamaları için herhangi bir kısıtlama getirmemiş olan ON, müşterilerine dilediği akaryakıt istasyonundan alışveriş yapma özgürlüğü de tanıyor. Bunun yanı sıra 500 TL akaryakıt harcamasını tek seferde istemeyen ON, Nisan ayının sonuna kadar yapılan tüm akaryakıt harcamalarının toplamının 500 TL’yi geçmesi halinde 100 TL geri iadeyi sağlıyor. İlk kez ON’lu olmak için ise, ON Mobil’i indirmek ve “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını takip ederek, başvuru gerçekleştirmek yeterli oluyor.

ON’un Kazandıran Dünyası 100 TL İle Sınırlı Kalmıyor

Dijital bankaların en avantajlı yanı fiziki masraflarının bulunmaması nedeniyle müşterilerine daha çok kazandırması oluyor. Bu kapsamda ON’lu olanlar, tüm bankacılık işlemlerini evden çıkmadan ON Mobil üzerinden zamansız ve mekansız olarak gerçekleştirebiliyor. Gündüz vadesiz gece vadeli ON Hesap avantajı da sunan ON, müşterilerine bu ayın en yüksek faiz oranlarından birini sağlıyor. EFT/Havale ve FAST işlemlerinden para almayan ON, bu işlemler hangi saat gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin herhangi bir komisyon talep etmiyor. Ayrıca ON üzerinden gerçekleştirilecek olan talimatlı veya talimatsız fatura ödemeleri, oyun pini alışverişleri, platform üyelikleri ve ON banka kartı ile yapılan harcamalar iade kazanma fırsatı yaratıyor.

İlgili Makaleler