Eğitim

ÖSYM 2020 YKS Kılavuzunu Güncelledi

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından çok önemli bir duyuru yayımlanarak YKS kılavuzunda güncelleme yapıldığı ifade edildi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda 2020 YKS kılavuzunun güncellendiği ifade edildi.

ÖSYM tarafından yayımlanan duyuruda 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavının (2020-YKS) Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 27 Haziran 2020 ile 28 Haziran 2020 tarihinde uygulanacağı vurgulandı.

YAYIMLANAN DUYURU

Bununla birlikte Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2020-YKS), Başkanlığımızca 27 – 28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacaktır. 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Kılavuzu, sınav tarihleri ve Yükseköğretim Kurulunun 2020-YKS’ye ilişkin aldığı kararlar doğrultusunda güncellenerek https://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanmıştır.

Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.

Güncellenen kılavuz için TIKLAYIN.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler