Ekonomi

Otomobil Alacaklara Yılın İlk İndirimi Duyuruldu!

Dacia, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada 2022 yılının ilk kampanyasını duyurdu. Milyonlarca vatandaşın gözdesi olan Dacia Duster model araçlarda yapılan indirim açıklanan zamlar arasında yüzleri güldürdü. Ancak Dacia’nın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre bu indirim 31 Ocak 2022 tarihine kadar geçerli olacak. İşte Dacia Duster kampanyası…

Dacia Kampanya

Kampanya Detayları

Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2 otomobilinin perakende satın alımında geçerlidir.

Kampanyada, 75.000 TL kredi, 15 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 5.083 TL’dir. Kampanya ÖTV muaf satışlar için de geçerlidir.

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır.

Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir.

Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır.

Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.

Yeni Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2’nin ortalama CO2 salımı 145 (g/km); yakıt tüketimi 6,4 (l/km)’dir.Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir.

Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.01.2022 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir.

ÖTV muaf satış koşulları ve detayları için https://www.dacia.com.tr/daciayi-kesfet/engelliler-icin.html sayfasını ziyaret edebilirsiniz. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

İlgili Makaleler