Ekonomi

Oturduğun Yerden Nakit Desteği Sadece Bu Bankadan Geliyor! Ek Bir Şart İstemiyor, Tek Tıkla Herkes Başvurabiliyor! Üstelik…

Avantajlı bankacılık hizmetleri arasında sayılan dijital banka değişim ve dönüşümleri vatandaşların banka hizmetlerinden yararlanmasını daha kolay hale getirmiş bulunuyor. Bu kapsamda yapılan en büyük bankacılık hizmetlerinden biriyse, acil nakit ihtiyaçlarına karşın şube şube gezmek yerine tek bir tık ile bankalara kredi başvurusu gerçekleştirebilmek oluyor.

Dijital dönüşüm konusunda oldukça gelişmiş bankalardan biri olan Akbank, pek çok bankacılık hizmetini dijital ortama taşıdığı gibi acil nakit ihtiyaçlarına anında çözüm olacak olan kredi başvurularını da dijital ortama taşımış bulunuyor. Banka müşterilerinin sadece bankanın dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvuru yapabileceği “Akbank Direkt Kredi” ürününü geçtiğimiz gün tanıtmış olan Akbank, şubeye gitmeye gerek kalmaksızın çok avantajlı faiz oranları ile krediler sunuyor.

Akbank’lılar Tek Dokunuşla 100.000 TL Çekebiliyor

Evden çıkmaya gerek kalmaksızın banka müşterilerine özel olarak 100.000 TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını “Akbank Direkt Kredi” isimli ihtiyaç kredisi paketi üzerinden sağlayan Akbank, bu kredi türünün faiz oranlarını sadece yüzde 1,93 oranında başlatıyor. Azami vade süresi olarak 50 bin TL ve altındaki kredi tutarları için 36 ay; 50 bin TL üzerindeki kredi tutarları için ise 24 ay taksitlendirme sunan Akbank, kişiye özel ödeme planlarıyla da geri ödemeleri oldukça kolaylaştırmış bulunuyor. Öte yandan Akbank’ın bu avantajlı kredi paketi ile kullanılacak olan 10.000 TL’lik bir ihtiyaç kredisinin yüzde 2,11 oranı faiz ve 36 ay vade ile kullanılması halinde ödenecek olan aylık taksit tutarları sadece 462,62 TL oluyor.

Akbank Direkt Krediye Dijital Bankacılık Hizmetleri İle Başvuru Yapmak Gerekiyor

Akbank’ın avantajlı kredi paketlerinden biri olarak banka müşterilerinin yoğun talep gösterdiği “Akbank Direkt Kredi” evden çıkmadan dijital bankacılık hizmetleri ile başvurulan bir kredi türü olarak tanımlanıyor. Bu kredi kapsamında ihtiyaçlarına nakit desteği alacak olan Akbanklıların; Akbank Mobil, Akbank İnternet Bankacılığı veya Akbank Telefon Bankacılığı üzerinden kredi başvurusunu gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu başvuruların yanı sıra SMS ile de kredi veren Akbank, gerekli bilgilerin yazılarak bankaya kısa mesaj ile gönderilmesi halinde de sadece saniyeler içerisinde vatandaşlara geri dönüp, kredi kullanımını sağlıyor.

İlgili Makaleler