Gündem

Oyun tutkunlarına müjde! Araç içi oyun dönemi başlıyor: Steam kütüphanesine araç içinden erişilebilecek! Yeni sistem hangi oyunları kaldıracak?

Teknolojinin en üstün halini kullanabilmeyi sağlayacak yepyeni sistemler araç modellerinde bir araya geliyor. Geçtiğimiz yıl daha çok kuvvetlendirilen araç içerisindeki fonksiyonelliği artırmayı destekleyecek oyun mekanizması güncellenerek yeni yılda farklı bir tasarımla ön plana çıkarılıyor.

Yakın zamanda Tesla araç modellerine bilgi ve eğlence sistemi adı verilen ek bir özellik sunuldu. Yapılacak güncelleme sonrası araç içerisinde oyun oynama deneyiminde yeni bir döneme giriş yapılmış olunacak. Tesla kısa bir süre sonra Steam ile yapacağı anlaşmanın sonuçlarında bu uygulamayı diğer modellerde de başlatmaya hazırlanıyor.

ARAÇ İÇİNDEN STEAM KÜTÜPHANESİNE ERİŞİLECEK!

Milyonlarca oyun sever’in de hoşuna gidecek olan bu yenilik Tesla araçlarda yapılacak yenilikle başlatılacak. Zamanla tüm araç modellerinde klasikleşmiş ve talep edilen bir özellik olma adımının ilki atılıyor. Steam, Tesla ile yaptığı anlaşma doğrultusunda araç içerisine özel bir sistem entegre edilerek kullanılabilir hale gelecek. Tesla’nın son versiyonlarında daha çok ön plana çıkacak olan bu özellik Steam kütüphanesini araç içerisinden erişebilme fırsatı sunacak.

YENİ UYGULAMA HANGİ MODELLERDE GEÇERLİ OLACAK?

Tesla’nın bu çılgın ve yenilikçi adımı model S ve model X modellerinde geçerli olacak. Yapılacak bu yeni güncelleme için Holiday Update adı veriliyor. Araçlar bu anlamda tek tek güncelleniyor. Kullanıcılar Steam kütüphanesini araç içerisinden erişim sağlayarak. Oyun oynama deneyimi kişiselleştirilerek araç içerisinde erişim sağlanabilecek. Elon Musk’ın kısa bir süre önce yaptığı paylaşım sonrasında The Witcher 3 ile Cyberpunk 2022 oyunlarına erişim sağlanabildiği fark edildi. PlayStation 5 konsolunda elde edilen etki burada da geçerli olacak.

İlgili Makaleler