Özel sektör İş İlanları

Kızılay Gençlik Çalışanı Kadrosuna Personel Alımı Yapacağını İlan Etti

Türk Kızılayı personel alımı için yeni bir ilan duyurdu. 

Kurumun kendisine bağlı olarak faaliyetlerini devam ettilen kariyer sitesi üzerinden yayımlanan ilanda Gençlik çalışanı alımı yapılacağı duyuruldu. 

GENÇLİK ÇALIŞANI ALIMLARI

Kızılay Gençlik Çalışanı kadrosuna alınacak personellerin; Suriyeli çocuk ve gençlerin psikososyal gelişimlerine destek olacak program ve faaliyetleri planlamak ve uygulamak, ihmal, istismar, akran zorbalığı gibi konulara yönelik koruyucu önleyici faaliyetler geliştirmek, çocuk ve gençlerin kendilerini gerçekleştirmelerine katkı sağlayan kurs, etkinlik, seminer, gezi organize etmek görevlerini yürüteceklerini bildirdi. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Bu kadro için başvuru yapmak isteyecek adayların sağlamaları gereken başvuru şartlarını açıklayan Türk Kızılayı adayların üniversite mezunu olmalarını istiyor. 

Öğrenim Şartı: Gençlik çalışanı kadrolarına başvuruda bulunacak adaylar Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri, Sosyal Hizmetler, Fen-Edebiyat Fakültesi mezunu olması gerekiyor. 

Bunun yanında kurum adayların Pedagojik formasyon sahibi ve/veya en az 1 yıl çocuklarla çalışma deneyimi olma şartlarını adaylardan talep ediyor. Bu şartların dışında adaylardan istenilen diğer koşullar şunlar;

Diğer Koşullar;

İyi seviyede Arapça konuşabilen, ( Mülakatlar Arapça ve Türkçe gerçekleştirilecek olup bu kriteri sağlamayan adaylar değerlendirilmeyecektir.) İletişim becerisi yüksek, Ekip çalışmasına yatkın Gelişime açık, Sorumluluk sahibi, MS Office programlarını etkin kullanabilen, Seyahat engeli bulunmayan, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu personel alım ilanı başvuruları elektronik olarak yapılacak. Adaylar Kızılay Gençlik Çalışanı kadrosu için kurumun kariyer sayfası üzerinden başvuru yapabilecekler. 

İlan Bağlantısı: https://bit.ly/2QklveM

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir