Özel sektör İş İlanları

Türk Kızılayı Onlarca Meslek Grubundan İdari Personel ve Memur Alımı Yapıyor

Türk Kızılayı geçtiğimiz günlerde 2019 yılının en kapsamlı personel alım ilanını yayımlamıştı. 

Kızılay İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanına yeni kadrolar eklendi. Kamuilanlari.com olarak güncellenen Kızılay Personel alım ilanlarını sizlerle buluşturuyoruz. 
Alım yapılacak açık kadrolar, başvuru şartları ve Kızılay personel alım ilanlarına başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin tüm ayrıntıları siz okuyucularımız ile paylaşıyoruz. 

TÜRK KIZILAYI PERSONEL ALIM İLANI

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanında memur kadroları ile yönetici personel kadroları için duyurular bulunuyor. 

Toplam 21 ayrı pozisyonda personel alımı yapacak olan Türk Kızılayı bu alımların çok büyük bir kısmını Ankara’ya yapacak. Kurum ayrıca yurt içinde çok sayıda şehirde bulunan birimlerine personel alımları gerçekleştirecek. 

İşte ilan metinlerinde yer alan o kadrolar;

AÇIK KADROLAR

Türk Kızılayı tarafından ilan edilen personel alım ilanları ve bu kadrolara ilişkin detaylar şu şekilde;

Yönetici Kadroları

Toplum Sağlığı Hizmetleri Müdürü, İç Kontrol Müdürü, Göç Programları Geliştirme ve Koordinasyon Müdürü, Acil Sağlık Yardımları Müdürü, Sosyal İçerme Programları Müdürü, Gönüllü Yönetimi Müdürü, Lojistik Planlama ve Talep Yönetimi Müdürü, Satın Alma Planlama ve Destek Müdürü, Kurumsal Marka Yönetimi Müdürü, İnsani Politika ve Savunuculuk Müdürü, İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü, Süreç Geliştirme ve Kalite Yönetimi Müdürü, Finans ve Hazine Yönetimi Müdürü, Strateji Yönetimi Müdürü,  Dış Paydaşlarla İlişkiler ve İşbirlikleri Müdürü, Sözleşme Yönetimi ve Kontrol Müdürü, Depo ve Stok Yönetimi Müdürü, Bilgi Teknolojileri Operasyon Yönetimi Müdürü, Göçmen Koruma Hizmetleri Müdürü, 

Memur Kadroları

İlk Yardım Eğitimcisi, Çağrı Merkezi Operatörü, Uzaktan Eğitim Yetkilisi, Eğitim Yetkilisi, Finans ve Hazine Yönetimi Direktörü, İletişim Asistanı, Eğitim Yetkilisi, Veri Doğrulama Uzmanı, Acil Tıbbi Müdahale Birim Yöneticisi,  Grafiker (Engelli Personel), İnsan Kaynakları İş Ortağı,  Genel Başvuru – Engelli Personel, Finansal Raporlama Asistanı, Satın Alma Sorumlusu, Doktor,Program & Proje Uzmanı, 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan memur personel ile idari personel alım ilanlarına başvurular Türk Kızılayı’na ait ilanların yayımladığı web sitesi üzerinden yapılacak. Adaylar bu site üzerinde yer alan ilanları aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden inceleyecekler ve başvurularını yapacaklar. Başvurular elektronik olarak tamamlanacak. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir