Gündem

Paraya İhtiyacı Olan Herkesin Dikkatine! Başvuru Yapana Anında 10.000 TL Verilecek! Sadece Bu Bankalardan Başvuru Yapılabilecek…

Bankacılık sisteminin yeni dönemi vatandaşların aniden ortaya çıkan nakit ihtiyaçları için eşsiz avantajlar yaratıyor. Bu bağlamda tüm hizmetlerini dijital ortamlara taşımış olan aşağıdaki bankalar, müşterilerinin hesabına anında 10.000 TL havale ediyor.

Dijital kredi dönemi ile vatandaşların nakit ihtiyaçlarını şubeye gitmeye gerek kalmaksızın karşılamaya başlamış olan bankalar arasında yer alan Akbank, Yapı Kredi Bankası ve Türkiye İş Bankası, avantajlı faiz oranları ve uzun vadeli ihtiyaç kredileri dönemini başlatmış bulunuyor.

Akbank Anında Kredi Fırsatı Sunuyor

Bankacılık sisteminin dijital dönüşümüne hızla ayak uyduran kuruluşlardan biri olan Akbank, kredilerini de internet bankacılığı ve mobil bankacılık sistemleri üzerinden vermeye başlıyor. Bu bağlamda “Anında Kredi” paketi ile müşterilerinin karşısına çıkan Akbank, nakit sıkışıklıklarını hızla gidermek için prosedürleri ve evrak toplama sürecini ortadan kaldırıyor. “Anında Kredi” isimli ihtiyaç kredisinin faiz oranlarını yüzde 2,17’den başlatan Akbank, aylık geri ödemeler konusunda ise 36 aya varan taksitlendirme sağlıyor. Bu bağlamda Akbank’tan çekilecek olan 10.000 TL tutarındaki bir kredinin aylık geri ödemeleri 431,38 TL olarak hesaplanıyor.

Yapı Kredi Bankası ve Türkiye İş Bankası Da Anında Kredi Dönemini Başlatıyor

Bankacılığın dijitalleşmesi kapsamında kredi ürün ve hizmetlerini dijital ortama taşımış bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası da anında nakit dönemini başlatıyor. Şubeye gitmeye gerek olmaksızın Yapı Kredi Mobil ve Yapı Kredi İnternet Bankacılığı üzerinden kredi desteği sunan Yapı Kredi Bankası, tutara göre değişmekle birlikte 36 aya varan vade seçenekleriyle cüzi miktarda geri ödeme avantajı yaratıyor. Anında kredisinin faiz oranlarını yüzde 2,89’dan başlatan Yapı Kredi Bankası’ndan çekilecek olan bir 10.000 TL’lik kredinin aylık geri ödeme tutarları ise, sadece 490,58 TL oluyor.

Özel bankacılık sektörünün öncü kurumu olan Türkiye İş Bankası, bu kez de dijitalleşme konusunda öncü oluyor. Bankacılık hizmetlerinin tamamını dijital ortama taşımış olan Türkiye İş Bankası, anında kredi sağladığı sistemi ile müşterilerinin nakit sıkışıklıklarını tek seferde gideriyor. Bu bağlamda kredilerinin faiz oranlarını yüzde 1,90 oranından başlatan Türkiye İş Bankası, 36 aya varan vade seçenekleri de sağlıyor. Bu şartlar altında Akbank’tan çekilecek olan 10.000 TL tutarındaki bir kredinin aylık geri ödemeleri ise minimum 410,19 TL olarak ayarlanabiliyor.

İlgili Makaleler