Ekonomi

PO akaryakıt harcamasına cazip teklif geldi: Benzin ve motorin alımına 70 TL hediye edilecek!

Araç sahipleri bankaların belirli dönemlerde oluşturduğu kampanyalar sayesinde indirimli olarak akaryakıt alımı gerçekleştirebiliyor. Son olarak Petrol Ofisi ve Yapı Kredi’nin anlaşması ile gerçekleştirilen kampanya sonrası 70 TL’ye kadar indirim fırsatı sunuldu.

Petrol Ofisi istasyonlarına gelerek Yapı Kredi kart sahipleri 250 TL ve üzeri akaryakıt harcaması yaptığında 70 TL’ye kadar Petrol Ofisi puan hediyesinden faydalanıyor. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin başvuru şartlarını yerine getirmesi, doğru kanallar üzerinden ödeme yapması ve 15 Şubat 2023 tarihine kadar sms ile katılım sağlaması gerekiyor.

PO İLE 70 TL AKARYAKIT İNDİRİMİ KAMPANYASINA KATILIM ŞARTLARI

Araç sahipleri World üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında Yapı Kredi kartı kullanarak yapacakları akaryakıt alımlarında indirim fırsatından yararlanıyor. Farklı günlerde 4 adete kadar 250 TL ve üzeri akaryakıt harcaması yapana 70 TL Petrol Ofisi puan hediye ediliyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin sms ile katılımı sağlaması ve alışveriş tutarını gerçekleştirmesi gereklidir. Kampanya akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerliliğini korur.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin Yapı Kredi Banka Kartı, Bireysel Kredi Kartı ya da Yapı Kredi Business kart sahibi olması yeterlidir. Toplanan tüm Petrol Ofisi puanları 20 Şubat 2023 tarihinden sonra otogaz ya da akaryakıt alımında kullanılabilecek. 50 TL’ye kadar Petrol Ofisi puan kazanılabiliyor. Mobil uygulama üzerinden katılanlar ek 10 TL ile beraber 60 TL puan kazanıyor. Eğer yapılan harcamalardan bir tanesi QR kod ile ödenirse ek 10 TL ile beraber toplamda 70 TL Petrol Ofisi puan kazanılmış olunuyor.

PO İLE 70 TL AKARYAKIT İNDİRİMİ NASIL KAZANILIR? BAŞVURU İŞLEMLERİ

Yapı Kredi POS’u kullanan tüm KOBİ ve Esnaflara özel ekstra 50 TL Petrol Ofisi puan hediye ediliyor. Kampanya dönemi boyunca her müşteri en fazla bir kez kampanyadan faydalanabilir. Sms ile katılım sağlayanlar en fazla 50 TL kazanabilir. QR kod ile ödemeler Android ya da iOS cep telefonu kullanıcıları Yapı Kredi Mobil uygulama ya da Word Mobile uygulama üzerinden yapabilir. Ödemeler “Kartlarım” menüsü altında yer alan Yapı Kredi PAY seçeneği işaretlendikten sonra QR kod ile ödeme seçeneğine tıklanarak gerçekleştirilmelidir.

İade, nakit çekim işlemleri ile puan kullanımları kampanyaya dahil edilmiyor. Kampanyaya sms ile katılım sağlamak isteyenler yapılacak akaryakıt harcaması öncesinde cep telefonunu kullanmalıdır. Mesaj kısmına büyük harflerle PETROL OFİSİ yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerinde yer alan müşteri numarasını yazmalı 4454‘e sms olarak göndermelidir. Petrol Ofisi ve Yapı Kredi anlaşmalı kampanya sonucu kazanılan puanlar 21 Mart 2023 tarihine kadar kullanılabilir. Kullanılmadığında hesaptan geri alınacaktır.

İlgili Makaleler