Gündem

Kritik İddia: Polis Memuru Dehşet Saçtı ! Ölü ve Yaralı Var

Hatay’da, hafif hasarlı trafik kazası sonrası galericilerin ‘yolu açın’ tepkisi üzerine bir tartışma çıktı. Bu tartışmada istirahatteki polis memuru silahını çekti ve 1 kişiyi öldürürken 1 kişiyi de yaraladı.

Korkunç olay merkez ilçe Antakya’nın Kavaslı Altgeçidi girişinde meydana geldi. İstirahatte olan bir polis memurunun karıştığı trafik kazasında, yol üzerinde işletmeleri bulunan galericilerin kazazedelere ‘yolu açın artık’ tepkisi gösterdiği iddia edildi. Bu doğrultuda galericiler ile kaza yapan polis memuru arasında tartışma çıktı ve kısa süre sonra tartışma kavga döndü.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 1 KİŞİ YARALANDI

Kavga sırasında polis memuru silahını çekti ve önce yere birkaç el taeş etti. İddiaya göre kurşunların sekmesi sonucu galerici M.Ş. ve M.Y.’yi vuruldu. Kardınan yaralanan M.Ş. ile ayağından yaralanan M.Y. olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, yaralı M.Ş.’nin hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay sonrası kaza yerine çok sayıda polis ekibi gelirken, olay yeri inceleme ekipleri alanda detaylı inceleme gerçekleştirdi. İsmine ulaşılamayan polis memurunun ise gözaltına alındığı öğrenildi.

İlgili Makaleler