Kamu Haberleri

POMEM Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ! Bakan Soylu Açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında POMEM sonuçlarının yakın zamanda açıklanacağını ifade etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında POMEM sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu açıklamalarında sonuçların yakın zamanda açıklanacağını ifade etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu POMEM hakkında yaptığı açıklamalarında 25. dönem POMEM’lere özel harekat branşlı 500 kadın ve 26. dönem POMEM’lere 7 bin kadın ve erkek polis adayı alımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Açıklamalarında “Beni bağışlasınlar, sınav sonuçlarının açıklanması çok uzuyor.” ifadelerine yer veren Bakan Soylu sınavlara 200 bin kişinin başvurduğunu ve adayların katıldığı yazılı, sözlü ve fiziki yeterlilik sınavlarının değerlendirilmesinin kolay olmadığını belirtti.

Bakan Soylu POMEM Açıklaması
Bakan Soylu POMEM Açıklaması
YAPILAN AÇIKLAMA

POMEM hakkında Bakan Soylu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Polis özel harekat mülakatları bitti, öyle biliyorum, sonuçları önümüzdeki günler içinde açıklarlar, yakın bir zamanda açıklarlar. POMEM ‘de de zannediyorum mülakatlar bitmiştir, yani bitmek üzereydi en son benim bildiğim.

Daha doğrusu Elazığ ve Van depremleri olmadan önce bittiğini düşünüyorum. Eğer bitmişse, sınav sonuçlarının açıklanması hazırlıkları yapılıyordur. Ama ilk önce polis özel harekatın hemen hemen mülakatlarının bittiğini, açıklamaya hazır hale getirilmeye çalışıldığını biliyorum.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir