Gündem

Promosyon ödemelerinde sıra Sağlık Bakanlığı çalışanlarına geldi! Sağlık Bakanlığı promosyon tutarı ne kadar? Sağlık çalışanlarının promosyonları ne zaman yatacak?

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinin devamı ve diğer olumsuz ekonomik faktörler sebebi ile durmadan artan enflasyon, bankaları da harekete geçirdi. Kurum çalışanları için düzenlemiş oldukları promosyon kampanyalarını son dönemde güncellemeye başlayan bankalar, gündeme ilk sıradan giriş yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Geçtiğimiz günlerde açıklanmış olan EGM, Adalet Bakanlığı ve İBB promosyonu ödemelerinden sonra sıra Sağlık Bakanlığı çalışanlarına geldi. Sağlık sektörü çalışanlarına ne kadarlık bir promosyon ödemesi yapılacağı, promosyon ödemelerinin ne zaman yatacağı merak konusu oldu.

MERKEZİ ÇALIŞMA BAŞLATILDI!

Artan enflasyona bağlı olarak güncellenen promosyon tutarları, kurumlar tarafından değerlendirilmeye başlandı. Her kamu kurumunun politikasına bağlı olarak farklı tutarlarda talep edilen promosyon ödemeleri, son günlerin en çok konuşulan konu başlıklarından birisi oldu.

Geçtiğimiz günlerde tamamlanan bazı promosyon görüşmelerinin ardından gözler Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine çevrildi. Konuya ilişkin gelen bilgilere göre Sağlık Bakanlığı’nın sağlık çalışanlarına ödenecek olan promosyon ödemeleri için kolları sıvadığı ve merkezi bir çalışma başlattığı öğrenildi.

81 İLE YAZI GÖNDERİLDİ!

Bir süre önce açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2022 yılının sonuna kadar bakanlığın farklı kadrolarında görevlendirilmek üzere toplamda 85 bin kişilik alımın gerçekleştirileceğini müjdelemişti. Bakanlığın personel alımı ilanının yayınlanmasının beklendiği şu günlerde kamu kurumundan promosyon çalışmalarına ilişkin yeni bir adım geldi.

Adalet Bakanlığı, İBB çalışanları ve EGM personellerine verilecek olan promosyon ödemelerinin duyurulmasından sonra merak konusu olan Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri, yeni haftanın ilk gününün gündemine bomba gibi düştü. Alınan bilgilere göre Sağlık Bakanlığı’nın 81 ilin müdürlüklerine bir yazı gönderildiği ve yazıda da merkezi bir promosyon düzenlemesinin yapılacağına işaret ettiği öğrenildi.

BEKLENTİ YÜKSELDİ!

Koronavirüs salgını döneminde fedakar çalışmaları ile tüm Türkiye tarafından büyük takdir gören sağlık çalışanları için promosyon ödemelerinin üst seviyeden yapılacağına ilişkin bir beklenti oluştu. Kulislerden gelen bilgilere göre sağlık çalışanlarına ödenecek olan ek ödeme tutarları, diğer kurumlara göre daha yüksek olacak.

İlgili Makaleler