Personel Alımı

PTT Acentesi KPSS şartsız büro memuru alım ilanı yayınladı!

PTT’nin 2020 yılı için yapacağı alımlar beklenirken, Edirne’de PTT acentesi KPPS şartsız büro memuru alımı yayınladı. Kurum internet üzerinden yayınlağı ilanda başvuracak adaylar için başvuru şartlarını bildirdi. PTT Otoyol acentesi tarafından yayınlanan ilan hakkındaki detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz…

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT), tarafından yayınlanan personel alım ilanları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. PTT’nin 2020 yılında ne kadar personel istihdamı sağlayacağı merak konusuyken, Edirne ili için KPSS şartsız personel alımı yapılacağı duyuruldu. Büro memuru statüsünde çalışmak isteyen adaylar için kurum tarafından bazı başvuru şartları belirlendi.

BÜRO MEMURU KADROSUNA BAŞVURU ŞARTLARI:

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

18 Yaşından büyük olmak,

Office programlarını kullanmayı bilmek,

Görevini yapmasında herhangi bir sağlık sıkıntısı olmamak.

Edirne’de ikamet etmek

PTT Otoyol acentesi tarafından yayınlanan ilanda alım hakkında “PTT Acentemizde Büro memuru olarak çalışacak personel alınacaktır. Acentemiz 24 saat açıktır. Gece vardiyası vardır. Acentemiz Edirne Gişelerdeki Karayolları Binasındadır. Ulaşım kendi aracınızla olacaktır. Yakıt ücreti verilecektir. Sadece Edirne’de ikamet edenler başvurabilir.” İfadeleri kullanıldı.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir