Gündem

PTT, Borcu Olan Herkese Müjdeyi Verdi; Şart, Kefil, İpotek Yok! Başvuru Yapan Herkese Anında 30 Bin TL Nakit!

Gelişen bankacılık sektöründe hızla artan bankaların yanı sıra PTT de bankacılık hizmetleri vermeye başladı. Bir kamu kurumu olması nedeniyle vatandaşların daha avantajlı bankacılık hizmetleri ile buluşmasını sağlayan PTT, yeni bir ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu.

Bir süredir sürdürdüğü bankacılık faaliyetlerine her geçen gün bir yenisini ekleyen PTT, bu kez yeni bir ihtiyaç kredisi paketinin müjdesini verdi. Müşterilerine avantajlı faiz oranlarından ihtiyaç kredileri sunan PTT, vade açısından da oldukça esnek olabilecek ödeme planları sağlayacağını duyurdu. Öte yandan nakit paraya ihtiyacı olan her vatandaşın yararlanabileceği PTT ihtiyaç kredisine dair detaylar da belli oldu.

PTT’den Uzun Vadeli İhtiyaç Kredisi

Son zamanlarda bankacılık sektörüne de al atmış olan PTT, Aktifbank ile imzaladığı protokolden bu yana müşterilerine özel olarak krediler sağlıyor. Uygun faiz oranı ve kişiye özel ödeme planı ile müşterilerine oldukça avantajlı ihtiyaç kredileri sunan PTT, ihtiyaç kredileri için kefil veya ipotek de istemiyor. Uzun vade seçenekleriyle de diğer bankalara göre daha avantajlı ihtiyaç kredileri sunan PTT, yeni dönemde müşterilerine verdiği hizmetleri daha da artırmayı planlıyor. PTT Bank üzerinden maaş alan herkesin yararlanabileceği ihtiyaç kredisi paketine dair detayları da açıklamış olan PTT, avantajlı kredi paketine başvuru yapacak olan vatandaşların nasıl başvuruda bulunacağını da açıklamış bulunuyor.

PTT’de Kolay Kredi Dönemi

EN yakın PTT şubelerinden başvuruları alan Aktifbank, avantajlı kredi paketleriyle giderek daha çok tercih edilir hale gelmeye başlıyor. PTT’nin yanı sıra NKolay isimli internet bankacılığı üzerinden de kredi başvuruları alan Aktifbank, bankacılıkta teknoloji çağını da başlatmış bulunuyor. PTT aracılığıyla alınacak olan ihtiyaç kredileri için uygun fiyatlar sunan Aktifbank, faiz oranlarını yüzde 2,99’dan başlatıyor. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara PTT aracılığıyla kredi sağlayan Aktifbank, kredi üst limiti olaraksa 30 bin TL’yi belirlemiş bulunuyor. Vatandaşların gelir durumuna özel olarak geri ödeme planı avantajı da sağlayan Aktifbank, PTT üzerinden kullanılacak olan ihtiyaç kredisi için 36 ya varan vade seçeneği sunuyor. Öte yandan PTT ihtiyaç kredisi 10.000 TL ise, Aktifbank, bu krediden 52,50 TL tutarında bir kredi tahsis ücreti alıyor.

İlgili Makaleler