Ekonomi

PTT’den Milyonlarca Kişiye Sevindiren Haber Geldi

PTT A. Ş. tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada Babalar Gününe özel yeni bir kampanya başlatıldığı belirtilerek yüzde 25 indirim yapılacağı belirtildi.

21 Haziran 2020 Pazar günü dünyada Babalar Günü olarak kutlanacak ve PTT tarafından Babalar Günü için önemli bir açıklama yapılarak yeni bir kampanya duyuruldu. PTT tarafından yapılan açıklamada babalar gününe özel 15-19 Haziran 2020 tarihleri arasında yurtiçi varışlı APS Kurye ve posta kargosu gönderilerine yüzde 25 indirim olacağı ifade edildi

YAPILAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak PTT tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“PTT AŞ’nin, Babalar Günü için hazırladığı kampanya ile müşteriler, 15-19 Haziran 2020 tarihleri arasında yurtiçi varışlı APS Kurye ve posta kargosu gönderilerini yüzde 25 indirimli gönderecek.

YÜZDE 25 İNDİRİM

Türkiye’de posta, kargo, bankacılık, e-ticaret gibi birçok farklı alanda 180 yıldır kaliteli ve ulaşılabilir hizmet sunmayı amaçlayan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), özel günlerde de müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya ve yüzlerini güldürmeye devam ediyor. PTT AŞ, hazırladığı kampanya kapsamında Babalar Günü’ne özel 15-19 Haziran 2020 tarihleri arasında yurtiçi varışlı APS Kurye ve posta kargosu gönderilerine yüzde 25 indirim uygulayacak.”

İlgili Makaleler