Personel Alımı

Resmi Gazete’de Yayımlandı: Kamuya Büro Memuru Alınıyor

Resmi Gazete'de Artvin Çoruh Üniversitesi tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda sözleşmeli büro memuru alımı yapılacağı ifade edildi. İlana başvurular bugün başlarken 25 Şubat'a kadar devam edeceği belirtildi. Detayları haberimizin devamında okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Resmi Gazete’de Artvin Çoruh Üniversitesi tarafından bir ilan yayımlanarak sözleşmeli büro memuru alımı yapılacağı ifade edildi. İlana başvurular bugün itibari ile başladı. Bununla birlikte ilana başvuru yapacak olan adaylar 25 Şubat 2020 tarihine kadar işlemlerini yapabilecekler.

ARANAN ŞARTLAR

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adaylarda aranan şartlar şu şekildedir:

A) Başvuru yapacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde aşağıda belirtilen genel şartlar ile özel şartlar aranmaktadır.

1 – Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2 – Bu Kanunun 40. maddesindeki yaş şartlarını taşımak,

3 – Bu Kanunun 41. maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak,

4 – Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5 – Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

Resmi Gazete'de İlan Yayımlandı
Resmi Gazete’de yayımlanan ilan ile büro memuru alınacak.

ASKERLİK DURUMU ŞARTI VAR

6 – Askerlik durumu itibariyle;

a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,

b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak,

c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

7 – 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili engeli bulunmamak, nöbetli ya da gece çalışmasına engel sağlık probleminin olmaması.

B) Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda belirtilen şartlara göre; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmeleri feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

C) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

KPSS ŞARTI

D) Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak. E) Başvuran adaylarda 2018/2019 KPSS Lisans sınavından 70 ve üzeri P3 puanı alanlar değerlendirmeye alınacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını (www.artvin.edu.tr) web adresinde bulanan Başvuru Formunu eksiksiz doldurularak başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte mesai saatleri içinde Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacaklardır. Posta fax ve internet kanalı ile yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği de ifade edildi.

İlanın detayları için TIKLAYIN.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden alık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Ayrıca son gelişmeleri, güncel ve son dakika haberlerini Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir