Gündem

Sadece Akaryakıt Alışverişi Yapan Vatandaşları İlgilendiriyor! Bu Banka, Akaryakıt Olacak Herkese 500 TL’lik Akaryakıt Hediye Ediyor! Başvurular…

Kampanyaların gün ve gün arttığı bankacılık sisteminde birbiriyle sürekli olarak rekabet içerisinde olan bankalar, en avantajlı kampanyayı sunabilmek için yeniliklere gitmeye devam ediyor. Son zamanlarda akaryakıt fiyatlarının hızla artması nedeniyle kampanyalarını akaryakıt alışverişlerine yoğunlaştırmış olan bankalar, akaryakıt kampanyalarını da arka arkaya açıklamış bulunuyor. Ancak, şimdiye dek böyle bir akaryakıt kampanyası ilk kez görülüyor!

Gerçekleştirdiği iş birlikleri ile müşterilerinin her an kazanmasını sağlayan bankalardan biri olan ING Bank, açıkladığı son akaryakıt kampanyası ile çok ses getirmiş bulunuyor. Bu kampanyası kapsamında Türkiye’nin en çok müşterisine sahip olan benzin istasyonlarından biri olarak vatandaşlara hizmet veren Petrol Ofisi ile iş birliğine giden ING Bank, akaryakıt alışverişi gerçekleştiren müşterilerine anında 500 TL hediye veriyor. Bu 500 TL ise, bir sonraki akaryakıt alımlarını bedavaya getiriyor.

ING Banklılar 500 TL’lik Akaryakıtlarını Bedavaya Alıyor

Yeni akaryakıt kampanyası ile çok konuşulan ING Bank, Petrol Ofisi ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucunda akaryakıt ve otogaz (LPG) alımı gerçekleştiren müşterilerine anında 500 TL hediye edeceğini açıklamış bulunuyor. ING Bank’tan gerçekleştirilen açıklamaya göre; ING Kredi Kartı ile Petrol Ofisi mobil ödeme sistemi üzerinden 12 ay süresince her ay 500 TL yakıt alımı harcaması sözü veren banka müşterileri anında 500 TL kazanıyor. Kampanyaya internet üzerinden katılımları mümkün hale getirmiş olan ING Bank, hem ING Mobil hem de internet bankacılığı sistemi üzerinden katılımları kabul ediyor. Bu kampanya kapsamında ödemelerin Petrol Ofisi mobil ödeme sistemi ile yapılması şartını belirlemiş olan ING Bank, Petrol Ofisi mobil uygulaması içerisinde mobil ödeme tanımlaması yapması için müşterilerini uyarıyor.

ING Bank’ın Yeni Akaryakıt Kampanyası 12 Ay Boyunca Sürüyor

Sadece bireyse kredi kartı müşterilerine özel olarak bir kampanya hazırlamış olan ING Bank, Petrol Ofisi ile gerçekleştirdiği bu iş birliğini 12 ay boyunca sürdürüyor. Kampanyaya katılımın ardından 500 TL’lik harcama tutarının gerçekleştirildiği ayı kampanyanın birinci ayı olarak kabul eden ING Bank, devam eden 11 ayı da kampanyanın diğer ayları olarak sayıyor. Kampanya kapsamında kazanılan ödül parayı müşterisinin hesabına anında aktaran ING Bank, söz konusu 500 TL’yi “PO Aylık Yakıtınız Bizden” açıklaması ile müşterisinin kredi kartına aktarıyor. Kampanyaya katılımlarını belirli bir tarih aralığa sınırlamış olan ING Bank, bu tarihi 1 Aralık 2021 ila 1 Haziran 2022 tarihleri olarak belirlemiş bulunuyor. Öte yandan ING Bank’ın bu avantajlı kampanyasından sadece başvuru yapan ilk 5.000 müşteri yararlanabiliyor.

İlgili Makaleler