Gündem

Sadece Bir Uygulama İndirmek Yetiyor; Anında Hesaplara 3.000 TL Geçiyor! Ekstra Bir Şeye Gerek Yok, Para Bir Tık İle Geliyor! Üstelik…

Yeni yıl birlikte bankalar arasındaki rekabet yarışı da gitgide kızışmaya başlıyor. Özellikle yeni müşteri kazanma konusunda oldukça hırslı bir yarış sergileyen bankalar, bu sene birbirinden avantajlı hizmetleri ile yeni müşterilerini cezbetmeye çalışıyor. Bu yarışın açık ara kazananını ise, sunduğu 3.000 TL’lik cazip teklif ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) oluyor.

Yeni müşterilerine yönelik geri çevrilemeyecek bir teklif sunan TEB bankası, kredi kartına ilk kez başvuru yapacak olan müşterilerinin belirli şartları yerine getirmesi halinde 3.000 TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans sunuyor. Bu kapsamda şartlarını ve izlenmesi gereken yolları da açıklamış olan TEB, konuyla ilgili detaylı bir bilgilendirme paylaşmış bulunuyor.

İlk Kez TEB’li Olanlar Anında 3.000 TL’yi Cebine Koyuyor

Öncelikli TEB’in yeni kampanyası sadece ilk kez TEB müşterisi olacak olan vatandaşları ilgilendiriyor. Bu kampanya kapsamında ilk kez CEPTETEB’li olup CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan kredi kartına başvuru olacak vatandaşlar, 3.000 TL’ye kadar 6 ay taksitli ve faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuluyor. TEB’in 8 Nisan 2022 ile 10 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyasından yararlanmak için CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden görüntülü görüşme usulüyle veya https://www.cepteteb.com.tr’de bulunan Müşteri Ol başvuru formları aracılığıyla banka müşterisi olacak olan kişiler yararlanabiliyor. Başvuru ve kredi kartının onaylanmasının ardından hemen kullanılabilecek olan bu nakit avans desteğinin geçerlilik süresi de oldukça uzun tutulmuş bulunuyor.

TEB’in Teklifi, 30 Haziran’a Kadar Geçerliliğini Koruyor

Kampanya kapsamında 8 Nisan 2022 ile 10 Mayıs 2022 tarihleri arasında dijital banka araçları ile ilk kez banka müşterisi olup ve banka müşterisi olduktan sonra ilk kez TEB’in kredi kartına başvuru yapacak olan vatandaşlar için sunulan 6 ay taksitli ve faizsiz 3.000 TL’lik avans 30 Haziran 2022 tarihine kadar CEPTETEB Mobil, TEB Bireysel İnternet Şubesi, TEB Çağrı Merkezi ve TEB ATM’leri üzerinden kolaylıkla kullanılabiliyor. Bu nakit avans tanımlamasını kredi kartı açıldıktan sonraki üç gün içerisinde tamamlayan TEB, yeni müşterilerinin acil nakit sıkışıklığını da böylelikle anında gidermiş oluyor. Kartını iptal edip tekrardan yeni kart başvurusu yapan müşterilerini kampanyaya dahil etmeyen TEB, sade kart, ticari kartlar ve ek kartlara yapılan başvuruları da kampanya kapsamı dışında bırakmış bulunuyor.

 

İlgili Makaleler