Ekonomi

Sadece Bonus Kart Olması Yetiyor, Banka Fark Etmiyor! Bonus Kartı İle Akaryakıt Alışverişi Yapan Herkes Anında 60 TL İndirim Kazanıyor!

Garanti BBVA’dan TEB’e; Denizbank’tan, ING Bank’a; Şekerbank’tan Türkiye Finans Bankası’na ve Alternatif Bank’tan ICBC Bankası’na kadar pek çok bankanın sunduğu Bonus özellikle kredi kartları akaryakıt alışverişlerinde kazandırıyor.

Akaryakıt zamlarının arka arkaya gelmesinin ardından Shell ile iş birliği gerçekleştiren Bonus kendi kartını sunan pek çok banka ile anlaşmaya varmış bulunuyor. Bu kapsamda Bonuslular gerekli şartları yerine getirmesi halinde akaryakıt alışverişlerine TL değerinde Bonus kazanıyor.

Shell ve Bonus İş Birliği 60 TL Kazandırıyor

Shell ile iş birliğine gitmiş olan Bonus, pek çok bankanın sunduğu Bonus kartlar ile banka ayırt etmeksizin akaryakıt kampanyası geliştirmiş bulunuyor. Bu kapsamda Shell ve Bonus’tan gerçekleştirilen duyuruya göre; Bonus üyesi SHELL istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamasına 50 TL Bonus, bu harcamaların en az birinin BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod okutularak yapılması halindeyse ek 10 TL Bonus olmak üzere toplamda 60 TL Bonus veriliyor. Söz konusu Bonusları 7 Temmuz 2022 ile 7 Ağustos 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi Shell istasyonlarında akaryakıt veya otogaz alımlarında kullandırtan bu iş birlik kapsamında 7 Ağustos tarihinden sonra kullanılmayan Bonuslar, bankalar tarafından geri alınıyor.

Her Bonus Sahibi Kampanyadan Yararlanamıyor

Bu kapsamda kampanyaya Garanti Bonus’lar, Flexi, Money, TEB Bonus Business, ING Bonus Business, Alternatifbank Bonus Business, Fibabanka Bonus Business ve Fibabanka Bonus hariç Bonus Business ve Easy kartlar dahil olabiliyorken; kampanyadan Shop&Fly Kredi kartları, Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları, Paracard sahipleri yararlanamıyor. Ayrıca Bonus Flaş ile kampanyaya katılım sağlanabiliyor. Öte yandan kampanyaya SMS ile katılmak da mümkün hale getirilmiş bulunuyor. Avantajlı kampanyadan yararlanmak için; Garanti Bonus kart sahiplerinin “SHELL” yazıp 3340’a, Deniz Bonus sahiplerinin 3280’e, TEB Bonus sahiplerinin 4616’ya, Şeker Bonus sahiplerinin 7353’e, ING Bonus sahiplerinin 2205’e, Türkiye Finans Happy Card sahiplerinin kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442’ye, Alternatifbank Bonus sahiplerinin 4055’e, ICBC Turkey Bonus sahiplerinin ise 05327524404’e SMS göndermesi yeterli oluyor.

 

İlgili Makaleler