Gündem

Sadece Bu Şirketin Hattını Kullananlar Kazanabilecek! Başvuran Herkesin Tarifesine Ekleniyor; Ramazan Ayı Boyunca 10 GB İnternet Hediye! Hediye İçin…

Kurumsal bazda müşterilerini her geçen gün daha da artırmak için birbirinden cazip tarife ve hediyeler belirleyen telekomünikasyon şirketleri, tıpkı bankalar gibi sürekli birbiri ile rekabet eden sektörler arasındaki yerini alıyor. Bu bağlamda Türkiye’nin en bilindik telekomünikasyon şirketlerinden biri Ramazan ayının bolluk ve bereketini müşterileri ile paylaşmak için düğmeye basıyor ve sadece ramazan ayına özel olarak başvuru yapan herkese anında 10 GB internet hediye ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda özelleştirilen, sonra yeniden devlet tekeline geçen Türk Telekom şirketi, Ramazan ayını kazandıran kampanyaları ile açıyor. Bu ay boyunca müşterilerine çeşitli sürprizler yapmaya hazırlanan Türk Telekom, pek çok sayıda Ramazan hediyesi de dağıtıyor. Türk Telekom’un avantajlı dünyasından yararlanan vatandaşların bu ay kazanabileceği hediyelerden biri de şirketin sadece müşterilerine özel olarak sunduğu ücretsiz verilen 10 GB internet hediyesi oluyor.

Türk Telekom’un Ramazan Kampanyası Devam Ediyor

Avantajlı telefon ve ev interneti hizmetleriyle öne çıkan Türk Telekom, bugünlerde Ramazan ayına özel olarak hazırladığı kazançlı bir kampanya ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kampanya kapsamında hem bireysel faturalı hem de faturasız mevcut mobil müşterilerine hediye 10 GB verecek olan Türk Telekom, gece 00:00 ile sabah 06:00 saatleri arasında geçerli olacak olan hediye internet kampanyasını başlatmış bulunuyor. Türk Telekom’un bu cazip kampanyası 1 Nisan itibari ile başlarken; 6 Mayıs 00:00’a kadar devam ediyor. Gerekli tanımlama işlemi gerçekleştirilen tüm Türk Telekom müşterilerinin anında kullanabileceği hediye 10 GB kampanyası karşılığında şirketten herhangi bir ek ücret ya da masraf talep edilmiyor.

Ramazan Kampanyasından Yararlanmak İsteyenlerin Dikkat Etmesi Gereken Hususlar Bulunuyor

Türk Telekom, dijitalleşme ve mobil teknolojilerde gerçekleştirdiği devrim niteliğindeki yenilikler ile öne çıkan bir marka olurken; sadece bu kampanyasına özel olarak tek bir şart belirlemiş bulunuyor. Olağan şartlarda tüm işlemlerini mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden yapmaya izin veren Türk Telekom, Ramazan’ın samimiyeti artırmaya vesile olan bir dini bayram ve gelenek olması nedeniyle 10 GB internet kampanyasından yararlanmak isteyen tüm müşterilerinden fiziki olarak mağazalarını ziyaret etmelerini istiyor. Öte yandan mağazalarda yer alan müşteri temsilcileri tarafından tanımlanan 10 GB internet, tanımlanan günün ilk kampanya saatinde aktif hale getiriliyor.

İlgili Makaleler