Gündem

Sadece Bu Üç Banka Emeklilere Yüksek Promosyonlar Ödüyor! Söz Vermek Yetiyor; Anında 3.000 TL Emeklinin Hesabına Geçiyor! Başvuru İçin…

Bir süredir devam eden banka yarışlarından biri olan promosyonlarda taşıma ile emekli promosyonları almak isteyen vatandaşlar için sona yaklaşılıyor. Her banka belli bir dönem içerisinde yapılan maaş taşımalarına promosyon öderken; bu bankalar promosyon ödemelerini uzatmış bulunuyor. Emeklilere hem yüksek promosyonlar hem de ek avantajlar vaat eden bu bankalar, 2022 yılında adından söz ettirmeyi de başarıyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile protokol imzalayan bankaların üç yıla bir verdiği promosyonlar, maaşını ilk kez bir bankaya taşıyacak olan vatandaşlar için her yıl veriliyor. 2022 yılının promosyon ödemelerini de başlatmış olan bankalar, birbirinden cazip teklifleri ile emekli olan vatandaşın karşısına çıkıyor. Ancak, bu yarışta öne çıkan bu üç banka, emekli promosyonlarında çıtayı bir hayli yükseltmiş bulunuyor.

Bu Üç Banka, Avantajlı Promosyon Ödemeleri Sağlıyor

Bir banka ile çalışmaya devam eden emeklilerin üç yıla bir, yeni bir banka ile çalışmaya başlayacak olan emeklilerin ise her yıl alabileceği emekli promosyonları, SGK protokolü çerçevesinde emeklilere ödenen nakit ödemelerden oluşuyor. Bu sene yarışı daha kızıştıran özel bankalar, sadece nakit promosyon ödemeleri değil, ek promosyonlar ve avantajlar ile de emeklileri kendisine çekmek istiyor. Maaşını bir bankadan almaya taahhüt eden emeklilerin ve SGK’dan aylık alanların yararlanabileceği bu promosyon ödemelerinde 2022 yılında öne çıkan bankalar ise; Denizbank, Garanti BBVA ve Akbank oluyor.

Promosyon Ödemeleri 3 Bin TL’yi Buluyor

Emekliler için oldukça avantajlı hizmetler sunan bankalardan biri olan Denizbank, yüksek promosyon tutarlarıyla da öne çıkıyor. Maaşa göre promosyon sağlayan Denizbank, aylık 1.500 TL’nin altında maaş alan vatandaşlara 675 TL; aylık 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alan vatandaşlara 850 TL; aylık 2.500 TL ve üzeri maaş alan vatandaşlara ise 1.000 TL promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Maaşını taşıdıktan sonra 1 otomatik ödeme talimatına ek 750 TL promosyon ödemesi daha veren Denizbank, promosyonlarının üst sınırını 1.750 TL’ye kadar çıkarıyor. Bu senenin en çok promosyon veren bankalarından biri olan Garanti BBVA, 1 Nisan – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında maaşını taşıyan emeklilere 3.000 TL’ye varan promosyonlar vaat ediyor. Maaşa göre promosyon ödemesi sağlayan Garanti BBVA; 1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 1.850 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 2.300 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 2.750 TL nakit promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Buna ek olarak emekli yakınını getiren her emekliye 250 TL ek promosyon veren Garanti BBVA, promosyon çıtasını 3.000 TL’ye kadar yükseltiyor. Herhangi bir ek koşul aramaksızın SGK’nın verdiği promosyona ek olarak maaşını taşıyan emeklilere nakit ödemeler gerçekleştiren Akbank ise, emekli aylığı 1499 TL’ye kadar olan vatandaşlara 1.850 TL; emekli maaşı 1.500 TL ile 2.499 TL arasında olan vatandaşlara 2.300 TL; emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri olan vatandaşlara ise 2.750 TL promosyon ödemesi veriyor.

İlgili Makaleler