Gündem

Sadece CepteTEB, Vakıfbank Ve Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Verilecek! Anında Kredi, Üç Ay Ödeme Derdi Yok! Başvurular…

Bu sene vatandaşların yoğun olarak talep gösterdiği kredi paketlerinden biri olan ertelemeli ödemeli kredi paketleri, giderek her bir banka tarafından müşterilerine sunulur hale gelmiş bulunuyor.

Ertelemeli kredi paketleri sunan bankalar olan CepteTEB, Yapı Kredi Bankası ve Vakıfbank gerçekleştirdiği erteleme süresini toplam vade sayısından düşerek, geri kalan aylara taksitlendirme sağlıyor.

Ertelemeli Krediler Vatandaşlara Rahat Bir nefes Aldırıyor

TEB’in şubesiz versiyonu olarak vatandaşlara hizmet vermeye devam eden CepteTEB, müşterilerine yönelik onlara rahat bir nefes aldıracak ertelemeli ödemeli kredi seçeneklerini devreye sokmuş bulunuyor. 36 aya varan vade ve yüzde 1,85 oranından başlayan faizler ile müşterilerine hizmet veren CepteTEB, dileyen tüm müşterilerinin geri ödemelerini üç aya kadar erteleyebiliyor. Bu şartlar altında CepteTEB’ten çekilecek olan 10 bin TL tutarındaki kredinin geri ödemeleri ise, üç ay sonra aylık 406,32 TL olacak şekilde ödeniyor.

Ertelemeli Krediler Düşük Aylık Taksitler Ortaya Çıkarıyor

Avantajlı hizmetleri kapsamında müşterilerine her dönem kredileriyle rahat nefes aldıran bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası, 2022 yılında ise, üç ay ertelemeli krediler vermeye başlamış bulunuyor. Nakit sıkışıklığını bu sayede anında gideren Yapı Kredi Bankası, üç aya varan vade seçenekleriyle de müşterilerinin geri ödemeleri 90 güne kadar erteleyebilmesini sağlıyor. Bu kapsamdaki kredilerini yüzde 2,89 oranından faiz ile başlatan Yapı Kredi Bankası, 50 bin TL’nin altındaki tüm tutarlar için 36 aya varan vade seçenekleri de sunuyor. Bu şartlar altında Yapı Kredi Bankası’ndan çekilecek olan 10 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisinin aylık geri ödemeleri ise sadece 490,58 TL oluyor.

Vakıfbank’ın avantajlı hizmetleri kredi geri ödemelerinde de kendisini gösteriyor. Bir kamu bankası olmasının avantajıyla her zaman piyasanın en uygun faiz oranını sunan Vakıfbank, bu ay da ertelemeli kredilerini sadece yüzde 1,91 oranından başlayan faizler ile sağlıyor. Tıpkı diğer bankalar gibi 50 bin TL’nin altındaki tüm tutarlar için 36 aya varan vade seçenekleri sunan Vakıfbank, 50 bin TL’nin üzerindeki krediler için ise 24 ay vade seçeneği avantajı yaratıyor. Kişiye özel ödeme planları da sunan Vakıfbank, üç ay geri ödeme erteleme seçeneği de sunuyor. Öte yandan bu şartlar altında Vakıfbank’tan alınacak olan 10 bin TL tutarındaki kredinin aylık taksit tutarı yalnızca 410,97 TL oluyor.

İlgili Makaleler