Gündem

Sadece Emekli Olan Vatandaşlara Karşılıksız Olarak 2.750 TL Ödenecek! 36 Ay İçin Söz Vermek Yetiyor! O Bankalar…

Emekli maaşını kullanan bankaların emeklilere bu kullanım bedeli için promosyon ödemesini öngören bir protokol oluşturmuş olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilerin maaş aldığı bankalardan üç yıla bir nakit ödemeler almasını sağlamış bulunuyor. Bu kapsamda maaş aldığı bankayı değiştirmeyen emekliler üç yıla bir nakit promosyonlar alırken; maaşını başka bankaya taşıyan emekli vatandaşlar bu promosyonlardan anında yararlanabiliyor.

Düzenli bir gelire sahip olması nedeniyle emekliler, kamu bankalarından özel banka kuruluşlarına kadar her bankanın potansiyel olarak hedeflediği banka müşterileri arasında yer alıyor. Bu nedenle emeklilere verilen avantajlı hizmetler ve emekli promosyonlarının üst limitleri, bankalar arasındaki rekabetin yeni bir parçası haline gelmiş bulunuyor. Bu kapsamda aşağıda yer alan bankalar, 2022 yılının en yüksek promosyon ödemesini gerçekleştiren bankalar oluyor.

Promosyonlarda Üst Limit 2.750 TL

Emekli olan müşterilerine aldığı aylık gelir doğrultusunda ödeme yapan bankaların 2022 yılındaki promosyon ödemeleri maaşa gör değişmekle birlikte 2.750 TL’ye yaklaşmış bulunuyor. Bu tutara ek promosyon ödemelerini dahil etmeyen bankalardan biri olan Garanti BBVA, sadece bankasına maaşını taşıyan emeklilere doğrudan ve nakit bir biçimde 2.750 TL’ye vatan promosyonlar ödüyor. Bunun yanı sıra TL değerinde Bonus ve emekli yakınını getirenlere kişi başı ek 250 TL ödeme gibi avantajlar da sunan Garanti BBVA, emeklilerden EFT ve havale işlemi ücreti de talep etmiyor. Emeklilere 2.750 TL’ye kadar varan emekli promosyonları sunan Akbank, emekli maaşını taşıdıktan sonra otomatik fatura ödeme talimatı veren yeni banka müşterilerine nakit promosyonun yanı sıra 500 TL’ye varan Chip-Para hediyeleri de sunuyor.

Promosyon Almak İçin Üç Yıl Söz Vermek Yeterli

Her bankanın SGK ile yaptığı anlaşma kapsamında emekli promosyonlarından anında yararlanmak için emekli maaşını taşıyacak olan vatandaşların yeni taşıdığı banka ile üç yıllık bir sözleşme imzalaması gerekiyor. Bu bağlamda emeklilere özel 2.750 TL’ye varan nakit promosyonlar sağlayan Yapı Kredi Bankası, maaşını üç yıl boyunca kendi çatısı altından almaya söz veren emeklilere ek pek çok avantaj daha sunuyor. Bunun yanı sıra emeklilere nakit olarak 2.500 TL’ye varan promosyonlar sunan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda aidatsız kredi kartları, ücretsiz havale veya EFT ve ek MaxiPuan hediyesi gibi avantajlar sunuyor.

İlgili Makaleler