Personel Alımı

Sadece Engelli veya Eski Hükümlü Olanlar Başvuru Yapabilecek; Maaş 5.571 TL Olarak Açıklandı! Başvurular Başladı, Kontenjan Az…

Kamu kurum ve kuruluşlarının mart ayı itibariyle başladığı personel alımlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. O kurum ve kuruluşlarından biri olan Eskişehir Eti Maden İşletmesi’ne bağlı hizmet veren Bor İşletme Müdürlüğü, yeni personel istihdamı için düğmeye basıyor. Eskişehir Eti Maden İşletmesi Bor İşletme Müdürlüğü, özellikle engelli veya eski hükümlü personel istihdam etmek istiyor.

İş yaşamındaki dezavantajı ortadan kaldırmak için sık sık engelli veya eski hükümlü pozisyonlarında istihdamlar ortaya çıkaran kamu kurum ve kuruluşlarına bugün itibariyle Eskişehir Eti Maden İşletmesi Bor İşletme Müdürlüğü de eklenmiş bulunuyor. Bu pozisyonlarda istihdam etmek üzere 3 proses işçisi alacak olan Eskişehir Eti Maden İşletmesi Bor İşletme Müdürlüğü’nün vereceği maaşın ise, 5 bin 517 TL olacağı konuşuluyor.

1’i Engelli; 2’si Eski Hükümlü Olacak

İŞKUR üzerinden ilan yayınlamış olan Eskişehir Eti Maden İşletmesi Bor İşletme Müdürlüğü, 3 yeni proses işçisi arayışı içerisinde olduğunu belirmiş bulunuyor. Eskişehir Eti Maden İşletmesi Bor İşletme Müdürlüğü’nün yayınladığı ilana göre alınacak olan 3 proses işçisinin 1’inin engelli olması şartken; diğer 2’sinin ise eski hükümlü olması isteniyor. Bu kapsamda başvuruları başlatmış olan Eskişehir Eti Maden İşletmesi Bor İşletme Müdürlüğü, ilan yayınlanma tarihinden sonraki 4 gün içerisinde başvuruların tamamlanması talep ediyor.

Başvurular 1 Temmuz’da Son Buluyor

Başvuruları 1 Temmuz’a kadar almaya devam edecek olan Eskişehir Eti Maden İşletmesi Bor İşletme Müdürlüğü, 1 engelli proses işçisi pozisyonu için; 18 yaşını doldurmuş ve lise ile dengi okullardan mezun olan adayların başvurularını kabul ediyor. 2 eski hükümlü proses işçiliği pozisyonu için de aynı şartları arayan Eskişehir Eti Maden İşletmesi Bor İşletme Müdürlüğü, yine 18 yaşını aşmış ve lise ile dengi okullardan mezun olan adayların başvurularını bekliyor. İlana başvuruları elektronik ortam üzerinden alacağını duyurmuş olan Eskişehir Eti Maden İşletmesi Bor İşletme Müdürlüğü, İŞKUR üzerinden başvuruları kabul ediyor. 1 engelli proses işçisi için başvuru ilan numarası 00006880513 olarak açıklanmışken; Eskişehir Eti Maden İşletmesi Bor İşletme Müdürlüğü’nün istihdam edeceği 2 eski hükümlü proses işçisi için başvurular 00006880455 iş ilan numarası üzerinden alınıyor.

İlgili Makaleler