Ekonomi

Sadece Ev Değil, İşyeri ve Arsa Da Oluyor: Gayrimenkulü Olan Herkes Vakıfbank’tan Anında 50 Bin TL Çekebiliyor!

Banka kredileri özellikle acil nakit ihtiyaçları için vatandaşların imdadına yetişen en önemli bankacılık hizmetlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Aniden ortaya çıkan tadilat masraflarından sağlık harcamalarına kadar her şey için kullanılabilecek olan ihtiyaç kredileri kredi notu, gelir belgesi ya da ipotek usulü olarak çekilebiliyor. İpotek usulü kredi sağlayan en avantajlı bankalardan biriyse Vakıfbank oluyor.

Nakit her zaman ihtiyaç olsa da özellikle bazı durumların ortaya çıkmasında ya da bazı dönemlerde daha acil bir ihtiyaç haline geliyor. Bu gibi dönemlerde ise, kredi notu düşük olanlar ya da düzenli bir geliri olmayan ev hanımı veya serbest meslek yapanlar gibi kişiler banka kredilerinden yararlanamıyor. İpotek ise, tam olarak bu noktada devreye giriyor Vakıfbank kişinin üzerine herhangi bir gayrimenkul olması halinde ipotek usulü kredi veriyor.

Vakıfbank Kredilerinde İpotek De Geçerli Oluyor

Sadece kredi notu ya da düzenli gelir değil, ipotek göstermek de Vakıfbank üzerinden kredi çekmek için yeterli oluyor. Özellikle kredi notu düşük olan vatandaşların rahatlıkla kredi çekebileceği bir yöntem olan ipotek usulü kredilerde üst limit genellikle ipotek olarak gösterilebilecek olan gayrimenkul ekspertiz değerince belirleniyor. Bu kapsamda vatandaşların Vakıfbank’tan herhangi bir gelir belgesi sunmadan ya da düşük kredi notuyla kredi çekebilmesi için kendi adına kayıtlı bir tapuya sahip olması gerekiyor. Bu tapuyu teminat göstererek, kredi başvurusunda bulunan vatandaşlar, Vakıfbank üzerinden ipotek karşılığında ihtiyaç kredisini anında alabiliyor.

Vakıfbank’ın İpotekli Kredilerinde Geri Ödemeler Oldukça Cazip Ayarlanıyor

Üst limitinin gayrimenkul ekspertiz değerince belirlendiği ipotek usulü kredilerinde Vakıfbank, düşük faizli seçenekler sunmasının yanı sıra cazip geri ödemeler sağlamasıyla da öne çıkıyor. 50 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaç kredilerinde 36 aya kadar taksitlendirme sağlayan Vakıfbank, 50 bin TL’nin üzerinde çekilen tüm ihtiyaç kredilerinde ise 24 aya kadar taksit yapıyor. Kişiye özel geri ödeme planları belirleyebilen Vakıfbank sadece eşit taksitli değil, aynı zamanda üç aya bir ya da değişken taksitli geri ödeme gibi seçenekler de sunuyor. Bunun yanı sıra Vakıfbank ipotek usulü çekilen krediler için geri ödemeleri üç aya kadar da erteleyebiliyor.

İlgili Makaleler