Gündem

Sadece O Meslek Grubuna Mensup Olanlar Yararlanıyor; 125 Bin TL’ye Kadar Tek Tıkla Kredi, Anında Hesapta!

Artan yaşam pahalılığına karşı borçları atan vatandaşlar, hangi meslek grubuna ait olursa olsun hayatının pek çok döneminde kredilerden destek alıyor. Düşük faizli kredi çekmek için tüm bankaları adeta arşınlayan vatandaşların imdadınaysa Vakıfbank yetişmiş bulunuyor.

Uygun faizli kredi seçenekleri sunması nedeniyle vatandaşların ilgisini çekmeye devam eden Vakıfbank, yeni bir ihtiyaç kredisini sadece bir meslek grubuna mensup olan vatandaşlar için hazırlamış bulunuyor. 125 bin TL’ye kadar anında kredi verecek olan Vakıfbank, kredi başvuru yollarını ve detaylarını da açıklamayı ihmal etmiyor. Geçtiğimiz gün bu detayları kamuoyu ile paylaşmış olan Vakıfbank, bu krediden yararlanabilecek olan meslek grubunu da nihayet açıklamış bulunuyor.

Vakıfbank’tan Düşük Faizli Yeni Kredi Paketi

Piyasanın altında faiz oranları ile kredi çekilen bankalar listesinin başında yer alan Vakıfbank, şimdilerde avukatlara özel olarak hazırlamış olan kredi paketiyle ses getiriyor. Üç aydan 36 aya kadar vade seçenekleriyle ihtiyaç kredisi sunan Vakıfbank, ‘Avukatlara Özel İhtiyaç Kredisi’ paketinin limitini ise alt sınır 3 bin TL, üst sınır 125 bin TL olacak şekilde belirlemiş bulunuyor. 36 aya kadar olan tüm kredi limitlerinde faiz oranını yüzde 1,79 oranında tutan Vakıfbank, 24 aya kadar olan vade seçenekleriyle sunduğu kredi limitlerindeyse faiz oranını yüze 1,85’ten sunuyor. Uygun ve eşit taksit ödemeleri de sunan Vakıfbank, avukatlara özel olarak geliştirdiği bu krediye nasıl başvuru yapılacağını da açıklamış bulunuyor.

Avukatlara Özel İhtiyaç Kredisi

Dönem dönem memurlara ve emeklilere özel kredi paketleri hazırlayan Vakıfbank, meslek gruplarına yönelik krediler de geliştirmesiyle avantajlı kredi paketleri sunan bankalar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde sadece avukatlara yönelik yeni bir kredi paketi hazırladığını duyurmuş olan Vakıfbank, bu kredisine başvuru yapacak olan avukatları mobil uygulamasına ya da internet bankacılığına yönlendiriyor.  İnternet üzerinden kolaylıkla başvuru yapılan bu ihtiyaç kredisinin onaylanmasının ardından Vakıfbank; nüfus cüzdanı, pasaport ya da ehliyet fotokopisi, gelir belgesi, maaş bordrosu, serbest çalışanlar için güncel vergi levhası, yıllık gelir vergisi beyannamesi ikametgah gibi belgeleri en yakın şubeye teslim etmelerini istiyor.

İlgili Makaleler