Gündem

Sadece Üç Gün Geçerli: Garanti Bankası’na Gelenin Yüzü Anında Gülüyor! Başvuru Yapan Herkese Anında 5 Bin TL Nakit Para Veriliyor! Üstelik…

Yeni müşteri kazanma yarışına dahil olan bankalardan biri olarak öne çıkan eski adıyla Garanti Bankası, yeni adıyla Garanti BBVA, 2022 yılında müşterisi olacak olan herkesi, birbirinden avantajlı seçenekler ile karşılıyor. İlk kez müşterisi olacaklara çeşitli promosyonlardan avantajlı kredi paketlerine kadar pek çok seçenek sunan Garanti BBVA, konuyla ilgili detayları da kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor.

Türkiye’nin en çok kazandıran bankalarından biri olan Garanti BBVA, her geçen gün avantajlı dünyasına bir yeni avantaj veya kampanya ekliyor. Şimdilerde hedefine ilk kez müşterisi olacak olan kitleyi almış olan Garanti BBVA, yeni müşterilerine özel olarak faizsiz kredi desteği sağlıyor. Yeni müşterilerinin artan ihtiyaçlarına da uygun faiz ile kredi desteği sağlayan Garanti BBVA, şubeye gitme dönemini de rafa kaldırıyor.

Garanti BBVA’ya Gelen Hemen Kazanmaya Başlıyor

İlk kez Garanti BBVA müşterisi olacak olan vatandaşların yararlanabileceği bir kampanya hazırlamış olan banka, “Temassız Müşteri Olma Teknolojisi” kapsamında dijital araçları kullanarak banka müşterisi olan herkese sıfır faizli kredi sağlıyor. Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek, “Müşteri Olmak İstiyorum” adımını tıklayıp, müşteri olma sürecini tamamlayacak olan müşterilerin yararlanabileceği bu kampanya kapsamında yeni müşterilerine 5.000 TL’ye kadar nakit desteği sağlayan Garanti BBVA, bu kredi üzerinden hiç faiz almıyor. Müşteri onayını aldıktan sonraki üç gün içerisinde geçerli olan faizsiz kredi başvurularını da mobil uygulaması üzerinden alan Garanti BBVA, geri ödemeler konusunda ise, 12 aya kadar vade seçeneği sunuyor.

Garanti BBVA Müşterisi Olmak İçin Evden Çıkmaya Gerek Kalmıyor

Sadece bireysek müşterilerine yönelik bir kampanya geliştirmiş olan Garanti BBVA, ilk kez müşterisi olacak ticari kuruluşlara bu kredi desteğini sunmuyor. Yine şubelerine gelerek ilk kez müşterisi olacak olan vatandaşları da bu kampanya kapsamına almayan Garanti BBVA, sadece mobil bankacılık uygulaması ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapan vatandaşları bu krediden yararlandırıyor. Ek bilgi ve belge talebinde bulunma hakkını da gizli tutan Garanti BBVA, bu kredinin geri ödemelerinde ise, son derece esnek bir ödeme planı da ortaya çıkartmasıyla, yeni müşterilerine rahat bir nefes aldırıyor.

İlgili Makaleler