Ekonomi

Sadece Uçak Biletleri Harcamaları Değil, Her Alışveriş Kazandıracak! HSBC 180 TL Değerinde MilPuan Hediye Edecek! Son Gün…

Hediye kampanyaları ile banka müşterilerinin sayısını artırmayı amaçlayan bankalar arasındaki yerini iddialı bir kampanya ile alan HSBC Bank, kampanyası kapsamında belirlediği harcama tutarını tutturan tüm banka müşterilerine hediye 180 TL değerinde MilPuan veriyor. Uçuşlar için kullanılan MilPuanlar pek çok seyahatin bedavaya gelmesini sağlayarak, vatandaşların bütçesini korumasına yardımcı oluyor.

Son dönemlerin gözde banka hediyelerinden biri olan MilPuanlara yönelik bir kampanya da HSBC Bank’tan geliyor. Kampanyası kapsamında HSBC Premier Miles müşterilerine özel hediyeler veren HSBC Bank, 20 Haziran’a kadar belirli tutarda harcama gerçekleştiren ve bu harcamalardan önce kampanyaya katılan HSBC Premier Miles müşterilerine 180 TL değerinde MilPuan kazandırıyor.

HSBC Bank’ın 180 TL MilPuan Kazandırdığı Kampanyasında Son Gün 20 Haziran

HSBC Premier Miles müşterilerine özel bir kampanya ile karşımıza çıkan HSBC Bank, 13 Mayıs 2022 tarihi ile 20 Haziran 2022 tarihi arasında farklı günlerde ve tek seferde HSBC Premier Miles kredi kartı ile yapılacak olan 350 TL üzeri harcamalara karşılık 180 TL değerinde MilPuan hediye ediyor. Kampanyası kapsamında 180 TL değerinde MilPuan kazanmak için katılım şartı getirmiş olan HSBC Bank, kampanyaya katılmak isteyen müşterilerini harcamadan önce “ÖDÜL” yazarak 4477’ye SMS atması konusunda uyarıyor. Atılacak olan SMS’ler operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirecekken; kampanyaya katılım sağlamadan yapılan harcamalar, herhangi bir puan kazandırmıyor. Aynı gün yapılacak harcamaların sadece ilkini kampanyaya dahil eden HSBC Bank, bu kampanyadan HSBC Premier Miles müşterilerini sadece bir kez yararlandırıyor.

Kampanya Diğer Kampanyalar ile Birleştirilemiyor

Sadece HSBC Premier Miles müşterilerinin yararlanabildiği kampanya kapsamında maksimum 180 TL MilPuan kazandıran HSBC Bank, kampanyaya ek kart ile katılacak olan müşterilerinin harcama tutarlarını da kazandığı hediyelerini de asıl karta yüklüyor. Bu kapsamda şartları yerine getiren müşterilerinin MilPuanlarını 24 Haziran tarihinde yüklemeyi taahhüt eden HSBC Bank, bu kampanyanın diğer NakitPuan kampanyaları ile birleştirilmesine izin vermiyor. Alınan ürün veya hizmetin iade edilmesi halinde verdiği puanı geri alacak olan HSBC Bank, bu kampanya tutarına; NakitPuan, ticari kartlarla yapılan harcamalar, otomatik fatura ödemeleri ve ön ödemeli kartlara yapılan ödemeleri dahil etmiyor.

İlgili Makaleler