Gündem

Sadece Yeni Müşteriler Yararlanabiliyor; Anında 10.000 TL Kredi! Bankaya Üye Olmak ve Başvurmak Yetiyor; Nakit Para Anında Başvuran Kişinin Hesabına Geçiyor!

Son günlerde yeni müşterilerini artırmak için birbiri ile yarış içerisine girmiş olan bankalar, müşterilerine cazip kredi destekleri ile karşılıyor. ‘Hoş Geldin Kampanyası’ kapsamında müşterilerine faizsiz ve sıfır faize yakın oranlar ile krediler sağlayan bankalar, geri ödemeler konusunda da oldukça esnek davranıyor. Bu kapsamda yeni bir kampanya başlatmış olan Akbank, yeni müşterilerine özel kampanyasının detaylarını açıklamış bulunuyor.

Verdiği dijital hizmetler ile Türkiye’nin öncü bankalarından biri olan Akbank, şimdi de yeni müşterilerine kazandırma konusunda Türkiye’deki diğer bankalara örnek olmayı hedefliyor. Sadece ilk kez Akbank müşterisi olacak vatandaşlara özel avantajlı bir kredi paketi hazırlamış olan Akbank, bu kredisinde en uygun faiz oranlarını ve en geniş vade seçeneklerini sağlıyor. Bunun yanı sıra dijital dönüşümü kapsamında uzaktan müşteri olma sürecini başlatan Akbank, uzaktan kredi çekmeyi de oldukça kolaylaştırmış bulunuyor.

Akbank Yeni Müşterilerine Anında İhtiyaç Kredisi Veriyor

Dijital dönüşüm kapsamında “Temassız Müşteri Olma” sürecini başlatmış olan Akbank, mobil bankacılığı ve internet bankacılığı üzerinden müşteri olma sürecini başlatan her müşterisine uygun faizli kredi desteği sunuyor. Yeni müşterilerinin 10.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarına bu kampanya kapsamında anında yanıt veren Akbank, yeni müşterilerine sadece aylık yüzde 0,99 oranıyla kredi sağıyor. Başvurular konusunda da son derece kolaylık sağlayan Akbank, mobil bankacılığı ve internet bankacılığı üzerinden uygun faizli bireysel kredi başvurularını alıyor. Öte yandan Akbank’ın yeni ihtiyaç kredisinin aylık geri ödemelerinin de ne kadar olacağına dair sorular da yapılan hesaplamalar sonrası yanıt bulmuş bulunuyor.

Akbank İhtiyaç Kredisi Oldukça Cüzi Aylık Geri Ödemeler Ortaya Çıkarıyor

Akbank’ın yeni müşterileri için sağladığı 10.000 TL’ye kadar kredi destek paketinden yararlanacak olan müşterilerin aylık karşılaşacağı faiz oranı yüzde 0,99 oluyor. Bunun yanı sıra 3 ay ile 12 ay arasında bir vade seçeneği sağlayan Akbank, geri ödeme konusunda sadece 10.788,91 TL talep ediyor. Aylık taksitler konusunda da eşit taksitler ile ödeme olanağı sunan Akbank, bu kredi paketi kapsamından yararlanan müşterilerine 12 ay vade seçeneği kullanması halinde aylık sadece 899,08 TL ödeme çıkarıyor.

İlgili Makaleler