Kamu Haberleri

Sağlık Bakanlığı 3 Bin Personel Alımı Detayları

Sağlık Bakanlığı tarafından çok önemli bir açıklama yapılmış ve 3 bin personel alımı yapılacağı ifade edilmişti. Söz konusu açılamada yeni açılacak olan hastanelere personel alımı yapılacağı belirtildi. Ancak bu alımlar arasında işçi alımının olup olmayacağı araştırılıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz gün Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası kameraların karşısına geçerek çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca açıklamalarında personel alımı bekleyen adaylara bir müjde verdi. Konu ile ilgili olarak Bakan Koca açıklamalarında 32 bin personel ve işçi alımı yaptıklarını hatırlatarak bu yıl içinde yeni açılan hastanelerin personel eksikliğini gidermek için personel alımı ilanına çıkacaklarını vurguladı.

3 BİNE YAKIN PERSONEL ALIMI

Konu ile ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“3 bine yakın personel alımı yapacağız ve alımları bu yıl gerçekleştireceğiz”

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Yeni hastaneler bilindiği gibi açılmaya başladı. Başahşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, pandemi hastanelerinin açılışının yapılmasının ardından personel alımı da gündeme geldi. Daha önce 2 bin 900 personel alımı için kadronun onaylandığı belirtildi. Bununla birlikte SSP Başkanı Aras Ali Altıntaş açıklamalarında kadro onayının Cumhurbaşkanlığından geçtiğini ifade etmişti.

ANLIK OLARAK HABERDAR EDECEĞİZ

Adaylar Sağlık Bakanlığı personel alımında işçi alımının olup olmayacağını araştırıyor. Konu hakkında henüz net bir açıklama yapılmazken ilan da yayımlanmadı. Bir gelişme olduğunda adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

İlgili Makaleler