Kamu Haberleri

Sağlık Bakanlığı 47 Bin Personel Alımı Yapacak ! İlan Tarihi Belli Oldu

Sağlık Bakanlığı bünyesinde en az ilkokul mezunu 12 bin işçi alımı yapılacağı ifade edildi. Bunun yanı sıra 35 bin perosnel alımı daha yapılcak. Söz konusu personel alımına ilişkin ilan tarihi belli oldu.

Sağlık Bakanlığı na 2020 yılında yapılacak olan memur, işçi ve personel alımları ile ilgili önemli gelişmeler meydana geldi. Bu bağlamda bir açıklama yapıldı ve 2020 yılında kaç personel alımı yapılacağı ifade edildi.

47 BİN PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Gazeteci Murat Polat yaptığı açıklamalarında Sağlık Bakanlığı personel alımı bekleyen adayları sevindirdi. Murat Polat açıklamalarında TBMM’de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya sağlıkçı alımları ile ilgili soru sorduğunu ifade ederek aldığı cevabı belirtti.

Sağlık Bakanlığıpersonel alımları için kadro talebini Cumhurbaşkanlığına iletti. 2019 yılından kalan kadrolarda işçi alımları için 12 bin kişilik alım olacak. Sağlıkçı kadrolarından hemşire ve teknisyen gibi kadrolar için ise en az 30 bin yada 35 bine kadar personel alımının yapılması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı
Personel Alımı

İLAN TARİHİ BELLİ OLDU

İlanlar için Cumhurbaşkanlığından kadro talebinde bulunuldu ve verilecek izinler doğrultusunda ilanlar açıklanacak. Ayrıca Sağlık Bakanlığı tarafından Temmuz’dan önce ilanın yayımlanacağı ifade edildi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir