Kamu Haberleri

Sağlık Bakanlığı Alımları için Flaş Gelişme: 12 Bin İşçi – 30 Bin İle 35 Bin Arasında Personel Alınacak

Sağlık Bakanlığı en az ilkokul mezunu 12 bin işçi alımı gündeme bomba gibi düşmüştü. Bunun ardından Sağlık Bakanlığı personel alımları için flaş gelişmeler meydana geldi. Buna göre 12 bin işçi ve 30 bin ile 35 bin arasında personel alınacağı iddia edildi.

Gündeme bomba gibi düşen Sağlık Bakanlığı personel alımları hakkında flaş bir gelişme meydana geldi.

12 BİN İŞÇİ VE 30 BİN İLE 35 BİN ARASINDA PERSONEL ALIM YAPILACAK İDDİASI

12 bin personel alımı için ilk bilgileri duyuran gazeteci Murat Polat tarafından yeni bir açıklama geldi. Bu açıklamalar kapsamında Sağlık Bakanlığının 12 bin işçi ve 30 bin ile 35 bin arasında personel alımı yapacağı iddia edildi.

Murat Polat yazısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın önümüzdeki günlerde personel alımı için kadroları açıklayacağını ve müjdeli haberi vereceğini belirtti.

Gazeteci Murat Polat Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin yazısında kadro talebinin Cumhurbaşkanlığı ‘na geldiğini ve alım yapılacağı konusunun kulislere bomba gibi düştüğünü ifade ederek “Sağlık bakanlığı’nın personel alımı için Cumhurbaşkanlığından kadro talep ettiği kulislere bomba gibi düştü.” dedi.

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı Personel Alımı

YAPILAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin Murat Polat yazısında şu ifadelere yer verdi:

“TBMM’de Parlamento muhabirleri ile bir araya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya personel alımlarını sordum. Bakan Koca kadro çalışmasını arkadaşlarımız yaptı ilk önce 12 bin işçi talebimiz oldu bu 2019 yılından kalan bir talep dedi. Diğer taleplerimizi de yaptık inşallah KPSS sınavından önce bu kadrolarımızı alıp binlerce gencimize müjde vereceğiz.”

Ayrıca Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin açıklamada “İnşallah Cumhurbaşkanlığından onaylanacak kadroların bu sefer branşlara göre daha çok sayı verileceğine inanıyorum. Önümüzde birkaç ay sonra KPSS sınavı var binlerce genç bu kadroların bir an önce onaylanmasını istiyor.” ifadelerine yer verildi.

Peki sizce alımlar hangi kadrolarda yapılmalıdır? Taleplerinizi yorum bölümünden belirtebilirsiniz… 

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir