Sağlık Bakanlığı Personel Alımı İçin KPSS 2020/8 Tercih Kılavuzu Yayımlandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamalarında yeni personel alımı yapılacağını ifade etmişti. Bu açıklamanın ardından Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından personel alımı için KPSS 2020/8 tercih kılavuzu adayların erişimine açıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamalarında yeni personel alımı için müjdeyi vermişti. Bunun üzerine Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından beklenen duyuru geldi.

ÖSYM tarafından Sağlık Bakanlığı personel alımı için KPSS 2020/8 tercih kılavuzu adayların erişimine açıldı. Kılavuza göre adaylar tercihlerini 16 Haziran 2020 ile 22 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleştireceklerdir.

Adaylar tercihlerini ÖSYM AİS’e T. C. Kimlik Numaraları ve ÖSYM şifreleri ile giriş yaparak gerçekleştireceklerdir.

YAYIMLANAN DUYURU

Konu ile ilgili olarak Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/8 Tercih Kılavuzuna saat 14.30’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

TERCİH TARİHLERİ

Adaylar tercihlerini, 16 – 22 Haziran 2020 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 22 Haziran 2020 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2020/8 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Tercih Kılavuzu İçin TIKLAYIN.

İlgili Makaleler