Gündem

Sağlıkçıların 50 bin atama talebi gündem oldu!

Corona virüsü salgını ile mücadelenin ön safhalarında yer alan sağlıkçılar hastaları tedavi etmek için yoğun çalışmalarına devam ediyor. Hastane personellerinin mesai saatlerinin artması ile birlikte atama bekleyen vatandaşlarda acil 50 bin atama isteklerini için harekete geçtiler. Twitter’da paylaşımda bulunan adayların 50 bin atama talebi gündem oldu.

Türkiye’de corona virüsü vaka sayıları artmaya başladı. Hastanede çalışan personeller virüsle mücadelede risk altında çalışmalarına devam ediyor. Yaşanan bu zorlu süreçte atama bekleyen personellerde harekete geçti.

Savaşa hazır bekliyoruz

Twitter’da #SağlıkçıyaAcil50BinAtama ile gündem olan vatandaşlar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundular. Corona virüsü ile mücadelede işe başlamak için atama talebinde bulunan bir vatandaş yaptığı paylaşımda, “Pandemi bir sağlık mücadelesidir ve kazanmak için güçlü bir sağlık ordusuna ihtiyaç vardır. Sahada savaşan ordu eksikken bizlerin evlerinde oturması ne kadar doğru. Hepimiz savaşa hazır bekliyoruz. #SağlıkçıyaAcil50BinAtama
@drfahrettinkoca
@RTErdogan
@saglikbakanligi” ifadelerini kullandı.

 

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir