Gündem

Şaka Gibi Sıfır Araç Fiyatı: ÖTV Dahil Hali Bile Çok Ucuz! Sadece 134 Bin 520 TL Ödemek Yetiyor! Satışlar Başladı…

Otomobil piyasasının her geçen gün daha da fiyat alması, vatandaşların sıfır otomobil alırken, iki kez düşünmesini ortaya çıkarmış bulunuyor. Artan fiyatlara eklenen ÖTV miktarları sıfır otomobil fiyatlarını adeta iki katına çıkarırken, vatandaşlar da çareyi genellikle banka kredileri ya da ikinci el otomobil almak da buluyor. Şu bir sıfır otomobil minimum 300 bin TL iken; RKS M5’ten sıfır araç almak isteyenlerin yüzünü güldürecek bir fiyat gelmiş bulunuyor.

Tamamen elektrikli motoru ile çevre dostu bir araç olarak üretilmiş olan RKS M5, fiyatıyla ve donanım özellikleriyle vatandaşların dikkatini üzerine çekmiş bulunuyor. Görüntüsüyle de oldukça sevimli olan RKS M5 otomobil, aynı zamanda konfor ve teknik özellikleriyle de gelişmiş bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

Konforlu Sürüş Deneyimi İçin RKS M5

Yerli motosiklet ve araç üreticisi olan RKS Motor tarafından vatandaşlar ile buluşturulan RKS M5, şehir içi kullanım için dizayn edilmiş araçlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Elektrikli oluşu ile hem çevre dostu hem de yakıt tasarrufu sağlayan RKS M5, 3 kişilik olarak dizayn edilmiş bulunuyor. Bunun yanı sıra ön bölgesinde LED farlara sahip olan RKS M5, alüminyum jant tasarımı ile alıcılarına sunuluyor. 1215 mm genişliğe, 1635 mm yüksekliğe ve 1680 mm dingil mesafesine sahip olan RKS M5, aynı zamanda iç donanım özellikleriyle de vatandaşları cezbediyor. LED gösterge paneli ile konforu artıran RKS M5, geri görüş kamerası ve klima gibi özelliklere sahip olarak üretiliyor. 2500W Brushless elektrikli motora sahip olan RKS M5, 72V 58Ah bataryadan güç alıp, sadece 6 ila 8 saat aralığında şarj oluyor. 45 kilometre hıza kadar ulaşabilen RKS M5’in en cazip yanı ise fiyatı oluyor.

Türkiye’nin En Ucuz Otomobili An İtibariyle RKS M5

Önde tek kişilik, arkada ise iki kişilik bir oturma alanı sunan RKS M5, oldukça uygun bir fiyat ile satışa sunulmuş bulunuyor. ÖTV dahil fiyatı ile tam bir bütçe dostu olan RKS M5, şu an itibariyle 134 bin 520 TL’den alıcılarını beklemeye başlıyor.

İlgili Makaleler